VLASNIK NAJVEĆEG PENISA JE LAŽOV??? Otkrio ga radiolog, TVRDI DA JE OPSEDNUT VELIČINOM KOJU NEMA! Ovo su njegove prave dimenzije! (VIDEO)
Foto: Youtube/printscreen

auuuu

VLASNIK NAJVEĆEG PENISA JE LAŽOV??? Otkrio ga radiolog, TVRDI DA JE OPSEDNUT VELIČINOM KOJU NEMA! Ovo su njegove prave dimenzije! (VIDEO)

Muškarac sa drugim najvećim penisom na svetu Džona Falkon čiji je alat dugačak 34 centimetra, takođe je izrazio sumnje u istinitost Robertovih tvrdnji

Objavljeno:

Meksikanac Roberto Kabrera tvrdi da ima penis dug 48 centimetara, ali lekar koji ga je pregledao ne slaže se s tim.

Radiolog Hesus Pablo Gil Muro obavio je pregled Robertovog penisa, a vlasnik najvećeg penisa navodno nije hteo da skine zavoje kojima je njegov penis obmotan da bi lekar video kožu.

VLASNIKA NAJDUŽE MUŠKOSTI NA SVETU PROGLASILI ZA INVALIDA: Zbog alata od 48cm ne može ni da obuče radno odelo!

- Rengenski snimak pokazuje da se radi o koži koja dopire do ispod kolena, ali penis je dugačak između 16-18. Ostatak tkiva čini koža, krvne žile i upale na koži. On je opsednut dužinom svog penisa - otkrio je lekar.

Muškarac sa drugim najvećim penisom na svetu Džona Falkon čiji je alat dugačak 34 centimetra, takođe je izrazio sumnje u istinitost Robertovih tvrdnji.

- Njegov penis nema 48 centimetra. Lekari su mu objasnili da se uglavnom radi o kožici koju je sve vreme pokušavao da produži, ali ispod nje je normalne veličine. Očajno i besmisleno je što se toliko trudi - rekao je Džona.

Bonus video:

TRAPAVIJE KUČE NE POSTOJI! Za nekoliko sekundi zabrljao je sve što je mogao!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.