MEGAN NEĆE SMETI DA DIRA HARIJEVE PARE: 30 miliona funti će ostati SAMO ZA NJEGA
Foto: AP/Alastair Grant

neda se

MEGAN NEĆE SMETI DA DIRA HARIJEVE PARE: 30 miliona funti će ostati SAMO ZA NJEGA

Bogatstvo zvezde serije "Odela" se procenjuje na 33 miliona kuna

Objavljeno:

Iako će se glumica Megan Markl (36) i princ Hari (33) venčati 19. maja 2018. u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, britanski mediji tvrde da budući supružnici neće moći dijeliti financije. Hari nema problema s tim da svoje bogatstvo procenjeno na 30 miliona funti podeli s Megan, već zbog poreza na dohodak par neće moći imati zajednički račun u banci.

- Kao američka državljanka, Markl mora plaćati porez na dohodak Americi iduće tri godine koliko je potrebno da postane britanska državljanka. Sva primanja koja dobije od kraljevske porodice ili od budućeg supruga Harija, gledaće se kao zarada. Budite sigurni u to da će Bakingemska palalata paziti na račune kako bi se osigurali da novac kraljevske porodice ne bude prijavljen američkoj Službi unutarnjih prihoda - kaže Marlen Konig, stručnjak za kraljevsku porodicu. Bogatstvo zvezde serije 'Suits' se procenjuje na 33 miliona kuna.

Par je veridbu objavio krajem novembra 2017., a Megan je ponosno pokazivala verenički prsten koji je dizajnirao princ Hari. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Dajane.

Bonus video:

LJUBAV NAJVEĆA! Raznežiće vas koliko mali brat obožava sestricu!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.