MOJA RAKETA JE VEĆA I MOĆNIJA OD TVOJE: Odgovor Donalda Trampa Kim Džong-unu mogao bi da znači KATASTROFU!
Donald Tramp i Kim Džong-un razmenjuju uvrede na nivou osmogodišnjaka, Foto: AP/Carolyn Kaster

kao deca u 2. razredu osnovne škole, a imaju nuklearno naoružanje

MOJA RAKETA JE VEĆA I MOĆNIJA OD TVOJE: Odgovor Donalda Trampa Kim Džong-unu mogao bi da znači KATASTROFU!

Na tviteru je ova njegova poruka imala više od 100.000 komentara

Objavljeno: 08:34h

Taman pomislimo kako lideri SAD i Severne Koreje Donald Tramp i Kim Džong-un ne mogu da komuniciraju detinjastije nego što je to dosad bio slučaj, a oni nas demantuju.

Donald Tramp je, odgovarajući na poruku Kima da je "nuklearna opcija uvek na njegovom stolu", poručio vođi Severne Koreje da su nuklearne sposobnosti SAD-a veće nego njegove, a ovo je momentalno dovelo da povećanja napetosti između dve zemlje. - Severnokorejski vođa Kim Džong-un izjavio je da je dugme za nuklearni napad uvek na njegovom stolu. Hoće li mu neko iz njegovog istrošenog i izgladnelog režima reći da i ja imam nuklearno dugme, ali je moje puno veće i moćnije od njegovog, a moje dugme i radi - poručio je Tramp na Tviteru.

Podsetimo, Kim je pre par dana poručio da je "celo kopno SAD unutar dometa našeg nuklearnog oružja, a dugme za nuklearni napad je uvek na stolu u mojoj kancelariji. Oni moraju biti svsni da ovo nije pretnja nego stvarnost - rekao je vođa Severne Koreje.

Kim Džong-un je u istom obraćanju izrazio želju za mirnim rešenjem problema sa Južnom Korejom. Trump je u seriji tvitova kojima je komentarisao novogodišnju poruku severnokorejskog vođe rekao i da je njegov gest prema Južnoj Koreji "možda" dobra vest, ali i da "možda nije": - Sankcije i drugi pritisci počinju imati veliki uticaj na Severnu Koreju. Vojnici opasno beže u Južnu Koreju. Raketni čovjek sada želi da razgovara sa Južnom Korejom. Možda je to dobra vest, a možda i nije, videćemo - napisao je Tramp.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.