Mračne tajne najprestižnijeg univerziteta! STUDENTIMA PRODAVALI SEKSUALNU ROBINJU OD 14 GODINA?
Čuveni univerzitet Kembridž, Foto: Youtube printscreen

horor!

Mračne tajne najprestižnijeg univerziteta! STUDENTIMA PRODAVALI SEKSUALNU ROBINJU OD 14 GODINA?

Ona je otkrila kako je trpela nasilje i zlostavljanje dok su je prodavali muškarcima, uključujući studente Univerziteta Kembridž.

Objavljeno:

Žena koja je tvrdi da je bila seksualna robinja tvrdi da je bila primorana da ima seks sa studentima Kembridža kad je imala svega 14 godina, piše “Miror”.

Neimenovana žena, sada u 50-tim godinama, odrasla je u Kembridžu i kaže da je uvedena u podzemni svet seksualnog ropstva u ovom gradu u vreme kad je tek postajala tinejdžerka.

Ona je otkrila kako je trpela nasilje i zlostavljanje dok su je prodavali muškarcima, uključujući studente Univerziteta Kembridž.

- Ja sam bila najmlađa tamo. Većina muškaraca su želeli da budu veoma nasilni. Bilo je muškaraca koji su imali mnogo novca i plaćali su na duže vreme. Ponekad su to bili studenti Kembridža. Mnogi među njima su bili bogati studenti za koje se videlo da se uče za političare i koji su sebe smatrali veoma privilegovanim ljudima. Tretirali su nas kao da su mogli da rade šta god bi poželeli s nama – ispričala je ona za “Kembridž njuz”.

Muškarci, kako je ispričala, su se sastajali s devojkama u sada zatvorenom baru u centru grada, gde su im kupovali piće i drogu. Iz bara bi ih odvodili u stanove na obližnjem Hils Roudu gde su ih zlostavljali.

- Svi ti muškarci su bili bar 10 godina stariji od devojaka. Morale smo da sedimo u baru dok bi muškarci birali neku od nas. Ali dobile bi mnogo besplatnog pića i droge. Sve to deluje veoma zbrkano u mojoj glavi. Ali sećam se da su stanovi u koje su nas odvodili bili blizu. Muškarci su stajali u redu kako bi radili šta žele s nama – ispričala je neimenovana žena.

Ona je istakla da je bilo mnogo grupnih silovanja i veoma nasilnih muškaraca.

- Bilo je zastrašujuće, posebno za maloletnice – kaže ona.

Žena je ispričala da su na meti bile devojčice sa niskim samopouzdanjem, koje jednom kad postanu deo sistema - teško da mogu pobeći. Devojke su držane pod kontrolom uz pomoć nasilja i prisile.

- Seksualno ropstvo nije stvar izbora. Bilo je nasilja i stvarno je teško pobeći odatle. Tu je i psihičko zlostavljanje, nateraju vas da se osećate kao da niste ljudsko biće. Najvažnije za mene je što to nije bio posao. To se radilo bez izbora – istakla je žena, koja je sad na bezbednom, nakon što je otišla iz Kembridža.

- Imala sam nasilnika koji me je toliko povredio da sam završila u bolnici. Tu sam imala šansu da razmislim o tome šta se događa i odlučila sam da pobegnem. Mislila sam da ću se ili ubiti ili pobeći. Otišla sam u Mančester i to mi je promenilo život Shvatila sam da zaslužujem više u životu. Morala sam da odem iz Kembridža kako bih živela. Nisam se osećala sigurnom tamo – rekla je ona.

Bonus video:

OVO JE NAJGORI VOZAČ NA SVETU!! Ne brinite, niste vi u pitanju!

(Espreso.co.rs / Blic.rs, Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.