Opasne po život: 9 najsmrtonosnijih turističkih destinacija na svetu! (FOTO) (VIDEO)

strefiće vas srčka

Opasne po život: 9 najsmrtonosnijih turističkih destinacija na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Ako ste adrenalin džanki onda su ovo mesta koja bi svakako trebalo da posetite
Objavljeno: 23:13h
Neki ljudi planiraju odmor sa namerom da se baš i ne odmaraju, nego sebi priušte veću dozu adrenalina. Šta je bre ovo: Moderni kamikaza stavlja život na kocku zbog mace na autoputu! (VIDEO) na svetu stvarno postoje razne atrakcije u kojima možete prkositi smrti, tako da na barem deset načina možete sami izazivati nevolju.
Nacionalni park Josemit
Alnvik Garden vrt prepun je otrovnih biljaka od kojih neke mogu ubiti samo jednim dodirom. vlasnici više nije bilo zabavno odlučila je da zasadi neke od najotrovnijih biljaka koje postoje na kugli zemaljskoj.
Vulkanske ture na Havajima Ne treba spominjati koliko je je rizično jer može svakog trenutka da eksplodira tlo.
Skelig Majkl
je predivan deo Irske za koji se pretpostavlja da će poslužiti kao predeo za snimanje novih nastavaka Star Warsa
Praia De Boa Viagem Na prvu idilična plaža, no kada se malo bolje zagleda prema pučini vidi se da je voda prepuna morskih pasa koji samo čekaju novu žrtvu.
Čak trećina svih susreta sa ovim predatorima - završava smrću. Ne morskih pasa.
Sistem rjeke Kolorado idealan je za rafting, isto tako je pogodan i za smrtne povrede. Dovoljno je malo nepažnje kako bi se ove vode pretvorile u smrtonosno područje. Tako je 2007. godine zabeleženo čak 12 nesreća sa smrtnim posledicama.
Akapulko Svetski poznat po peščanim plažama i azurnom moru, Akapulko je isto tako poznat kao i jedan od gradova sa najvećom stopom ubistava po broju stanovnika.
Moher litice No ako se previše približite rubu litice - svašta može krenuti po zlu. Posebno ako u obzir ne uzmete smer i brzinu vetra koji se ovde menja non-stop. Mnogi su pokušali da stanu na rub sveta, ali su doslovce pali sa njega u smrt.
El Caminito Del Rej a proteže se uz liticu visoku 100 metara. Fascinantno je da su na delovima na kojima nedostaju stene postavljeni drveni balvani pričvršćeni za kamenje kako bi se premostile rupe.
Hayat

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.