PRELEPA IVANA PRONAĐENA MRTVA POSLE RAZUZDANE ZABAVE: Pala sa 20. sprata, a pronađena na 6. bez odeće?
Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

PRELEPA IVANA PRONAĐENA MRTVA POSLE RAZUZDANE ZABAVE: Pala sa 20. sprata, a pronađena na 6. bez odeće?

Ivanin deda tvrdi da je nemoguće da je mlada manekenka pala sa sprata

Objavljeno:

Manekenka Ivana Smit (18) pronađena je mrtva u misterioznim okolnostima u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.

Mediji pišu kako je mlada manekenka, dobro poznata u toj zemlji u kojoj je živela s dedom od svoje pete godine, umrla nakon razuzdane zabave s jednim bogatašem, trgovcem kriptovalutama, i njegovom suprugom, navodi britanski Ekspres. Malezijska policija porodici je javila da je Ivana pala s 20. sprata nebodera, a pronađena je na 6. spratu bez odeće. Roditelji, koji su u Maleziju stigli iz Holandije, i porodica umrle devojke zatražili su istragu od Interpola jer sumnjaju da je reč o kriminalnim radnjama i sumnjivim okolnostima smrti njihove ćerke u čijoj je krvi bilo alkohola i ekstazija nakon smrti. Ivanin deda Fredrik Smit, koji živi u Penangu, rekao je kako ne može da veruje da je pala s 20. sprata.

- Tamo je pronađena gola. Gde su joj cipele i odeća? Verujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne verujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izveštaj sa scene - izjavio je Fredrik koji je kontaktirao holandsku ambasadu i Interpol. Ivanin tata Marsel Smit rekao je kako joj je dečko poslao poruku i selfi oko 7:25, a ona je pronađena mrtva tek iza 14 sati.

- Nije pala, a nije ni skočila. Visoka je 181 cm, a pregrada je 120 cm. Kako je to moguće? Nije li čudno da je pala oko deset sati, a neno telo je pronađeno tek pet sati kasnije - rekao je insistirajući na tvrdnji da policija u Maleziji "samo želi što pre da zaključi slučaj". Susedi su navodno čuli svađu - rekao je on.

Na svom Instagram profilu Lukas Kramer, Ivanin dečko, objavio je njenu fotografiju i napisao kako mu jako nedostaje.

- Nedostaješ mi. Nedostaje mi buđenje kraj tebe, razgovor, smeh i to da samo budem s tobom. Vreme koje smo proveli zajedno je bilo najbolji deo mog života. Dala si mi ljubav i pažnju kakvu nikad pre nisam osetio. Svaki dan se pitam gde si i hoćeš li se vratiti. Potrebna si mi. Sećaš li se kada smo bili na džet skijanju u Penangu ili kako smo pokušavali da naučimo jedno drugo naš maternji jezik? Moja prelepa, pametna i snažna devojko! Bilo je impresivno kako si se nosila sa svim tako mlada. Inspirisala si me i motivisala da budem bolji u svom životu. Bili smo sasvim svoji, a ipak kao da smo se poznavali godinama. Doselili smo se u Kuala Lumpur otprilike u isto vreme i uživali u svakoj zajedničkoj sekundi koju smo proveli zajedno. Kaže se kako niko nije savršen, ali ti si za mene prava definicija savršenosti. To što te više nema, što te ne mogu videti ni čuti čini me bolesnim i boli. Više neću moći da te držim u zagrljaju, ali siguran sam da ćeš biti moj anđeo s visina. Hvala ti što si bila tu i za vreme koje smo proveli zajedno. Nedostaješ mi - napisao je njen dečko.

(Espreso.co.rs / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.