SKANDAL VEKA U HAGU: Prekinuta sednica, POGLEDAJTE KAKO JE HRVATSKI GENERAL POPIO OTROV kad mu je izrečena presuda! (VIDEO)
Foto: Printscreen

neverovatno

SKANDAL VEKA U HAGU: Prekinuta sednica, POGLEDAJTE KAKO JE HRVATSKI GENERAL POPIO OTROV kad mu je izrečena presuda! (VIDEO)

Nakon što je čuo presudu, general odlučio da se ubije

Objavljeno: 12:18h

Sednica na kojoj se izriču drugostepene presude hrvatskim generalima i političarima koji su učestvovali u ratu u BiH, prekinuta je jer je general Praljak popio otrov!

Naime, pošto mu je potvrđena pšresuda od 20 godina zatvora, on je popio otrovnu supstancu za koju se ne zna kako mu je došla u ruke.

Žalbeno veće je prihvatilo žalbu tužilaca da je došlo do grešaka kada Praljak nije proglašen krivim za uništavanje imovine Bošnjaka u Prozoru i džamija u Mostaru.

Praljak je, posle izricanja optužbe, ispraznio čašicu u kojoj je bila neidentifikovana tečnost, i povikao:

- Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prezirom odbacujem ovu presudu.

Izricanje presude je potom potrajalo još pun minut, da bi tek onda krenuli da ukazuju pomoć hrvatskom generalu u penziji.

Na galeriji na kojoj sede porodice osuđenika čulo se glasno "Neee" dok je Praljak potezao iz bočice. Praljak je, pošto je popio nešto iz bočice, seo i izgledao je kao da je u velikim bolovima i mukama.

Ispred suda je trenutno vozilo Hitne pomoći, kojim će Praljak biti prebačen u bolnicu.

Po Praljka je, saznaju hrvatski mediji, poslat helikopter.

Pogledajte kako je Praljak popio otrov:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.