Bogat kao Putin: Da li znate šta sve poseduje ruski predsednik? (FOTO)

ŽIVI KAO CAR

Bogat kao Putin: Da li znate šta sve poseduje ruski predsednik? (FOTO)

Procenjuje se da trenutni predsednik Rusije, Vladimir Putin, ima imovinu vrednosti oko 70 milijardi dolara
Objavljeno: 11:45h

Imate li predstavu koliko je bogatstvo ruskog predsednika? Kako političar sa platom u visini od 140.000 dolara može živeti život ispunjen luksuznim satovima i palatama? Da li Putin negde ima svoje zakopano blago? Ovo je dokaz da je Putin besmrtno mitsko biće! (FOTO) Evidentno je da Vladimir Putin živi pravi život ruskog cara, kada je u pitanju moć, ali i bogatstva. Navešćemo samo neka od njih. Satovi Kada imate dosta novca, skupoceni časovnik je među prvim stvarima koje ćete kupiti. Putin ima najskuplju kolekciju satova, kada posmatramo sve svetske vođe. Dok Barak Obama i Fransoa Oland poseduju časovnike koju su vredni oko 200 dolara, Putin ima kolekciju čija je procenjena vrednost 750.000 dolara. Najskuplji komad: časovnik Lange & Sohne, prekriven kristalnim staklom i sa zlatnim kazaljkama, koji košta oko pola miliona dolara.

Jahte Putin ima flotu koja se sastoji od četiri jahte, strateški raspoređene u njegovoj zemlji. Jednu je navodno dobio kao poklon od najbogatijih Rusa, što otvara pitanje koji je bio povod za tako skupoceni izraz zahvalnosti. Njegova najpoznatija jahta košta oko 37 miliona dolara, ima profesionalno dizajnirani enterijer, vinski podrum ispunjen ekskluzivnim izdanjima i bazen sa vodopadom.
Automobili Vladimir Putin je oduvek voleo automobile. Prvi automobil je dobio na poklon od svoje majke, koja ga je dobila na lutriji. Tada je bio na trećoj godini fakulteta. Najnoviji popis iz Putinove garaže broji oko 700 vozila. Na raspolaganju ima i Formula 1 automobile, ali kaže da su mu omiljeni oni napravljeni u Rusiji.
Avioni Privatni avioni su za Putina svakodnevna stvar. Pored predsedničkog aviona, Putin, koji izgleda želi da poseduje avion svake veličine, poseduje preko 40 aviona, čija je procenjena vrednost milijardu dolara.
Youtube (Printscreen)
Toalet od 75.000 dolara Ruski predsednik očigledno gaji ljubav prema ekstravaganciji ruskog predsenika, ali ključni element luksuza i to u jednom od njegovih aviona je toalet od 75.000 dolara.
Palate On poseduje 20 masivnih poseda u čitavoj zemlji, koji koštaju nekoliko milijardi dolara. Sve njegove palate su luksuzne i visokog kvaliteta, a najimpresivnija je struktura u italijanskom stilu, koja vredi milijardu dolara.
Helikopteri Njegova flota helikoptera naoružana je do zuba, za svaki slučaj, ako nekome slučajno padne na pamet da pokuša da mu naudi. Najimpresivniji helikopter njegove flote je Mi-8 koji je u potpunosti prilagođen njegovim željama, bezbednosti i komforu.
Degustator Putin sam sebe definitivno smatra kraljem, sudeći po tome što ima člana osoblja čiji je jedini zadatak degustacija svih obroka. Zbog mogućnosti trovanja, Putin je odlučio da se osigura na najbolji mogući način.
Nije bolestan: Naučnici konačno otkrili zašto ruski predsednik tako čudno hoda (VIDEO) Da li ste impresionirani? (Espreso.co.rs / Luxlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.