KUPCI POČELI DA BEŽE KAO LUDI: Panika u tržnom centru, sumnjali da je TERORISTIČKI NAPAD (FOTO)
Foto: Pixabay

drama

KUPCI POČELI DA BEŽE KAO LUDI: Panika u tržnom centru, sumnjali da je TERORISTIČKI NAPAD (FOTO)

Prestrašeni posetioci šoping-centra u istočnom delu Londona bežali su pred onim što su mislili da je teroristički napad, a ispostavilo se da je u pitanju manji požar, koji je izbio danas oko 17.15 sati

Objavljeno: 07:43h

Kupci u tržnom centru u Stratfodu, delu Londona, usijali su društvene mreže. Tvrdili su da su u toku evakuacije, da su ljudi "trčali kao ludi", spekulišući da se radi o bombi, pištolju ili nožu nakon što se oglasio alarm.

- Grupa klinaca sa noževima stvorila je reakciju u kojoj su svi bežali sa lica mesta, a protipožarni alarm se oglasio - reči su jednog tviteraša koji se našao na licu mesta i usputno čuo reči policajaca, dok je drugi napisao je da su istrčavali i u strahu od bombe.

Portparol policije potvrdio je da je alarm aktiviran u 17.15 sati, kada je detektovao manju vatru. Upalile su se i prskalice.

- Polcija, vatrogasna brigada i hitna pomoć izašle su na teren. U ovoj ranoj fazi ne verujemo da se radi o većem incidentu i nemamo podatke o ozbiljnijim zadobijenim povredama - rekao je portparol policije, navodi "Dejli mejl".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.