SILOVANJE ŽENA KOJE NOSE POCEPANI DŽINS JE NACIONALNA DUŽNOST: Izjava koja je ŠOKIRALA ceo svet!
Foto: pixabay / print screen you tube

odvratno, nečuveni skandal

SILOVANJE ŽENA KOJE NOSE POCEPANI DŽINS JE NACIONALNA DUŽNOST: Izjava koja je ŠOKIRALA ceo svet!

Prošle godine je ovaj advokat u sred emisije izuo cipelu i udario imama u glavu, jer mu se nije svidelo to što imam govori o hidžabima

Objavljeno:

U DUBAIJU NUDE 220.000 EVRA GODIŠNJE za posao za koji vam nisu potrebne nikakve kvalifikacije!

Jedan egipatski advokat je došao na udar kritika, što ni ne iznenađuje obzirom na činjenicu da je na jednoj televiziji rekao nešto što je zgrozilo sve stanovnike planete Zemlje.

Nabih al Vahš je rekao da sve žene koje nose pocepane farmerke treba da budu napastvovane i da je dužnost egipatskih muškaraca da to čine. A sve je to rekao na nacionalnoj televiziji Al-Assema.

On je rekao da je dužnost svakog muškarca da zlostavlja žene koje nose pocepane farmerke jer tako treba da ih nauče samopoštovanju.

foto: print screen you tube

- Devojke moraju da poštuju sebe da bi ih i drugi poštovali. Čuvanje morala je važnije od čuvanja granica. - rekao je on.

To nije prvi put da se ovaj advokat skandalozno ponaša na nacionalnoj televiziji, pitanje je samo zašto ga uopšte pozivaju u program.

foto: print screen you tube

Prošle godine se pojavio u jednom tok šouu sa australijskim imamom koji je govorio o tome da hidžab ne treba da bude religijska dužnost već izbor devojaka, na šta je Al Vahš izupo cipelu i udario imama u glavu u sred emisije.

Između ostalog, ostaje i pitanje šta je sa sirotinjom koja mora da nosi pocepanu odeću jer nema novu, nije da je baš i nema u Egiptu? Da li je on to praktično rekao da osim devojka koje prate modu treba mučiti i jadnu sirotinju?

foto: print screen you tube

(Espreso.co.rs / Izvor: dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.