Najveći biseri ruskog predsednika, kojima su se svi smejali (FOTO)

PUTIN ŠALJIVDŽIJA

Najveći biseri ruskog predsednika, kojima su se svi smejali (FOTO)

Ruski predsednik Vladimir Putin kad hoće zna da bude izuzetno duhovit, dok govori živopisno i koristi originalne izraze. Ovo su njegovi citati koje ceo svet prepričava
Objavljeno: 12:46h

Punih 15 godina Vladimir Putin autokratski vlada Rusijom. Jednima je on novi ruski car, drugima mini Staljin, ali ovaj bivši agent KGB je jedan od najvažnijih ljudi u ruskoj istoriji. Putinom psiho-portret: Zašto je napao Siriju? Pitajte Njujork tajms! (VIDEO) On je "čelična ruka Rusije". Iako je najčešće ozbiljan i namrgođen Putin je, malo je poznato, duhovita osoba. Donosimo njegove izjave koje su začudile i nasmejale ceo svet. Borba protiv terorizma Putin je pre 15 godina ovako opisao državnu strategiju protiv terorizma: - Jurićemo teroriste svuda. Ako su na aerodromu, naći ćemo ih na aerodromu. Ako ih nađemo u kupatilu, oprostite onda, ali uništićemo ih i u poljskom WC-u - rekao je Putin.

Druženje s Džordžom Bušom - Nisam bio preterano uzbuđen boravkom na ranču kod Buša. On je trebalo da zna šta će se dogoditi kada u kuću pusti bivšeg obaveštajca. Pa i sam Buš je sin šefa CIA. No, mi smo bili u krugu porodice i osećali smo se vrlo dobro - opisao je Putin boravak kod bivšeg predsednika SAD-a.
Youtube (Printscreen)
Državni službenici - Ako državnog službenika uštineš za određeno mesto i ako ne počne da se češe onda ga uštipni za dva mesta. Ma, uštipni ga gde god i tada će sigurno početi da se češe - kazao je Putin.
Putin i Medvedev spavaju na smene - Premijer Medvedev i ja spavamo na smene. Sve je pod kontrolom, ne morate da se brinete - odgovorio je na pitanje ko vodi zemlju dok on i premijer Dmitrij Medvedev spavaju.
Definicija prave ljubavi - Pravi muškarac uvek mora da se trudi, dok prava žena mora stalno da se nečemu protivi. U prevodu - uloga vlasti je da pokuša da umanji upućenu kritiku, dok je uloga medija da istakne njene greške - objasnio je Putin šta znači prava ljubav.
Voli žene u crvenom - Dajte mikrofon, molim vas, onoj tamo devojci u crvenoj bluzi. Ona mi se više sviđa. Ne, ne, i vi mi se isto sviđate...
A šta ćeš ti meni da daš? - Uvek moramo da znamo šta ćemo da dobijemo zauzvrat. To je veoma jednostavno razumeti ukoliko se prisetimo našeg detinjstva… Izađeš u parkić i nosiš čokoladicu. Tad ti neko priđe i traži ti čokoladicu. I šta radiš?! Stisneš je u šaku i pitaš šta ćeš da dobije zauzvrat. Sve što mi želimo je da znamo što će oni nama da daju..
Vozite se i uživajte! Jedan lokalni stanovnik Krima požalio se Putinu da je kupio auto na kredit, ali da je dve godine pre otplate duga banka napustila Krim. Upitao je ruskog predsednika šta sada da radi, a on mu je odgovorio: „Vozite se i uživajte!“.
Deda i baba - Kada bi baba imala drugačije polne organe onda bi bila deda. Politika ne trpi konjunktive!
Tužni zaključak - Nažalost, Rusija je deo savremenog sveta - rekao je jednom prilikom Putin. Putinova filozofija glasi: Ako je tuča neizbežna, udari prvi! (VIDEO)
AP
(Espreso.co.rs / 24)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.