KURCOVA DEVOJKA MAMI UZDAHE ŠIROM PLANETE! Zajedno su 13 godina, a zbog jedne stvari je KRIJE OD JAVNOSTI! (VIDEO)
Foto: Fonetap

LEPOTICA

KURCOVA DEVOJKA MAMI UZDAHE ŠIROM PLANETE! Zajedno su 13 godina, a zbog jedne stvari je KRIJE OD JAVNOSTI! (VIDEO)

Austijski mediji pišu za nju da je diskretna i da je uvek uz svog partnera kada su u pitanju važni politički događaji

Objavljeno: 16.10.2017. 19:13h
  • 96

Lider austrijske Narodne partije, šef diplomatije u odlazećoj vladi, Sebastijan Kurc (31), proglasio je sinoć pobedu na nacionalnim izborima, zahvaljujući kojoj će postati najmlađi premijer u Evropi.

Kurc je pobedu proglasio nakon što su preliminarni rezultati, urađeni na osnovu prebrojanih 90 odsto glasova, pokazali da njegova stranka ima prednost u odnosu na druge stranke. Međutim, ono o čemu su sinoć svi pričali, osim njegove pobede, jeste i njegova devojka Suzan Thier (30), koja se pojavila na konferenciji njegove partije.

UBIO FRIZERA NASRED ULICE ZBOG FRIZURE OD 350 DINARA: Najsuroviji snimak ubistva, prolaznici samo gledali (VIDEO)

Ovo nije prvi put da se Sebastijan Kurc pojavio u javnosti sa svojom devojkom, ali oni ne žele da privlače veliku pažnju. Većina fotografija na kojima su zajedno uslikani su zabeležene na zabavama i koncertima. Austijski mediji pišu za nju da je diskretna i da je uvek uz svog partnera kada su u pitanju važni politički događaji, prenosi merkur.de.

Suzan je radila na mestu komesara u Ministarstvu finansija. Živela je u stanu u okrugu 12 Meidling u Beču, gde je Sebastijan Kurc odrastao.

Ona je veoma samouverena žena. Par je zajedno već 13 godina, što znači da su počeli da se zabavljaju kada je Sebastijan imao 18 godina, pa se može reći da je u pitanju tinejdžerska ljubav.

Uprkos konzervativnim stavovima, ovaj par još nije u braku.

Sebastijan Kurc želi da drži svoju devojku podalje od medija

Mladi lider ne voli da govori o svom privatnom životu. Ističe da ni njegovi roditelji ni devojka ne vole pažnju medija, a da on želi da se o njemu govori samo kroz njegov posao.

Kada ga je novinar pitao da li kao lider Narodne partije planira da se oženi, on je istakao da će kada se bude oženio to biti organizovano u krugu porodice i da neće biti propraćeno medijski.

Prilikom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, Sebastijan Kurc je na pitanje novirnarke da li bi voleo da ima decu, istakao da bi voleo, ali da će o tome pričati kod kuće, a ne za emisiju.

Ipak, otkrio je da voli da sa svojom devojkom provodi leto u Južnom Tirolu ili na jezeru Garda. Izjavio je da je još mlad da bi zasnovao porodicu, ali da će i to doći na red u jednom trenutku.

Mediji prenose da je par veoma zaljubljen i da je Suzan njegov najverniji savetnik, pored njegovih roditelja.

Pretpostavlja se da će se Sebastijan Kurc sa devojkom preseliti u kancelarsku rezidenciju u Beču i da bi Suzan kao prva dama Austrija uskoro trebala da bude češće prisutna u medijima.

Suzan je dobra prijateljica sa Filipom Strače, ženom lidera desnice u Austriji. I dalje nije poznato da li će njihovo prijateljstvo uticati na pregovore o koaliciji.

(Espreso.rs / merkur.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media