KIM VEČERAS LANSIRA MAJKU SVIH RAKETA? Dobacuje do ZAPADNE OBALE SAD?! (FOTO)
Foto: AP, Reuters

šuška se

KIM VEČERAS LANSIRA MAJKU SVIH RAKETA? Dobacuje do ZAPADNE OBALE SAD?! (FOTO)

Moguće je testiranje novog projektila koji će biti u mogućnosti da dosegne i do zapadnih obala SAD-a!

Objavljeno:

Kim Džong-un će možda testirati novi projektil večeras u isto vreme kada se i u Americi održava proslava Kolumbovog dana. Očekuje se da će testiranje oružja prethoditi proslavi osnivanja Severne Koreje, koja se održava u utorak.

Do ovih vesti je došlo, nedugo pošto je predsednik Tramp diskutovao o severnokorejskoj situaciji sa vojnim vođama, i opisao dešavanja na Dalekom istoku kao "Zatišje pred buru".

Kada je upitan od strane novinara o tome na šta je tačno mislio, Tramp je odgovorio "Saznaćete".

Nakon Trampovog govora u Ujedinjenim Nacijama gde je pretio da će potpuno uništiti Severnu Koreju, Kimov odgovor je bio da će uzvratiti i to s vatrom.

U nezvaničnom i direktnom obraćanju predsedniku Trampu, Kim je rekao da će SAD "skupo platiti", dodajući da će Severna Koreja ovu vežbu posmatarti uz najveće kontramere u istoriji i na najvišem nivou. Takođe je dodao da ne zna kakak je odgovor očekivao od njega kada je dozvolio sebi da mu izgovori takve reči.

"Naravno da ću zasigurno i definitivno obuzdati mentalno poremećenog i senilnog predsednika SAD, s vatrom".

Severna Koreja je prethodno pustila slike za koje tvrdi da je "plan vatre" za napad na vojnu bazu SAD-a u Guamu. Kim tvrdi da je pregledao te planove, ali da je ipak odlučio da ne deluje.

Nekoliko internacionalnih analitičara, veruje da će Kim zaista napasti SAD ili pre neku prijateljsku državu, zato što nema mogućnosti da pobedi u ratu protiv Amerike.

(Espreso.co.rs / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.