TO JE BIO NAJBOLJI SEKS IKADA! Obožavala sam kad mi radi OVO! Trampova bivša otkriva VRELE detalje iz spavaće sobe! (FOTO)
Foto: Reuters / Mike Blake

Donald je pametan i duhovit

TO JE BIO NAJBOLJI SEKS IKADA! Obožavala sam kad mi radi OVO! Trampova bivša otkriva VRELE detalje iz spavaće sobe! (FOTO)

Rekao je da je to ‚‚najbolji seks koji je ikada imao", ali ne sa mnom!

Objavljeno:

SEKSI DO BOLA! Melanija je ušla u prostoriju, a onda su svi zanemeli! I pogledali u jednu stvar na njoj! (VIDEO)

Ivana Tramp, koja je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine piše kako je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da je njihov brak gotov.

Nova knjiga Ivane Tramp, bivše supruge predsednika SAD, otkriva detalje o njihovom zajedničkom životu, uključujući i razvod, o kome su američki tabloidi brujali nedeljama.

Ivana Tramp, koja je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine, u knjizi "Odgajanje Trampa" piše da je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da je njihov brak prišao kraju.

foto: Fonet Fonetap

- Prilazi mi jedna plavuša i kaže: ''Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?''

- Gubi se. Volim svoga muža. Nisam se ponela kao dama, ali bila sam šokirana - piše Ivana Tramp u svojoj novoj knjizi.

Javna afera Donalda Trampa sa Marlom Mejpls izrodila je čuveni naslov "Najbolji seks koji sam ikada imao" u "Njujork postu" 1990. godine.

foto: Fonet

Nakon što se razveo od Ivane, Donald Tramp je oženio Mejplsovu 1993. godine. Trampova bivša žena priseća se u knjizi koliko je "ludo" bilo to što nije mogla da upali televizor, a da ne čuje svoje ime.

U dobrom delu knjige, Ivana Tramp se priseća svog odrastanja u Evropi, početaka manekenske karijere u Njujorku i opisuje kada se prvi put upoznala sa Donaldom Trampom. Prema njenim rečima, on je njoj i njenim prijateljicama obezbedio sto u luksuznom menhetnskom restoranu, platio račun i poslao "kadilaka" da je vrati u hotel.

foto: profimedia

- Instinkti su mi rekli da je Donald pametan i duhovit - piše ona u knjizi.

Agencija AP došla je ranije do primerka knjige, koja bi trebalo da bude puštena u prodaju sledeće nedelje.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.