BACALI SU ME NIZ STEPENICE I DODIRIVALI MI GRUDI! Ispovest devojke o teroru španskih policajaca nad Kataloncima! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Tviter

KATASTROFA!

BACALI SU ME NIZ STEPENICE I DODIRIVALI MI GRUDI! Ispovest devojke o teroru španskih policajaca nad Kataloncima! (VIDEO)

"Laura, Laura, slušaj me sada i reci ovo svima. Podignutih ruku sam branila stare i nemoćne. Nisam radila ništa drugo, do branila starije. Jer oni udaraju decu, udaraju stare ljude, priča devojka

Objavljeno:

Na Tviteru se pojavio audio snimak na kojem se čuje devojka koja nekome po imenu Laura opisuje užase koje je navodno doživela od strane španskih policajaca i to, kako kaže, samo zato što je pokušavala da pomogne starijim ljudima koji su bili napadnuti.

O SNIMKU IZ ŠPANIJE PRIČA PLANETA! Sa detetom se našao u središtu sukoba, reakcija policije sve iznenadila! (VIDEO)

- Laura, Laura, slušaj me sada i reci ovo svima. Podignutih ruku sam branila stare i nemoćne. Nisam radila ništa drugo, do branila starije. Jer oni udaraju decu, udaraju stare ljude... A onda su me oni zgrabili, i bacili su me niz stepenice, i u šutirali su me... Lomili su mi prste na rukama, namerno... jedan po jedan, priča devojka.

- Dok sam padala niz stepenice zavrnula mi se majica, a oni su me dodirivali po grudima i smejali se... Zatim su me udarali i to dok su svi snimali...

- Reci svima, Laura. Reci svima, nek svi znaju šta rade... Lomili su mi prste, namerno, jedan po jedan... Mislim, u njima je toliko zla, toliko zla, toliko zla, objašnjava ona.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.