KRENI PRVO OD SVOG MUŽA! Melaniju su zbog jedne HUMANE izjave NAPALI ŽESTOKO!
Foto: Profimedia

na meti

KRENI PRVO OD SVOG MUŽA! Melaniju su zbog jedne HUMANE izjave NAPALI ŽESTOKO!

Nije samo haljina bila uzrok kritika, već i ponašanje njenog supruga

Objavljeno:

Prva dama SAD, koja je borbu protiv ztlostavljanja na internetu odredila kao jedan od svojih prioriteta, u sredu je na tu temu održala govor u UN.

“Nijedno dete nikad ne bi smelo da se oseća gladno, uhođeno, preplašeno, terorizovano, zlostavljano, izolovano i prestrašeno“, rekla je ona.

Na društvenim mrežama neki su ismejali njen izbor odeće za govor – jarkoružičastu haljinu koja je navodno koštala 3.000 dolara, prenosi BBC.

MELANIJA KAO BARBIKA: Prva dama imala svoj prvi javni govor, a njen stajling je oduvao čak i uragan Irmu! A CENA HALJINE JE TEK ŠOK! (FOTO)

foto: Profimedia

Nije samo haljina bila uzrok kritika, već i ponašanje njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa, koji je često kritikovan zbog svojih neprimerenih objava na društvenim mrežama. Tako je nedavno retvitao GIF koji ga prikazuje kako lopticom za golf udara bivšu suparnicu na izborima Hilari Klinton. “Melanija Tramp u svom je govoru propovedala o postavljanju primera našoj deci i sprečavanju zlostavljanja... Kreni od svog supruga - napisao je jedan korisnik Tvittera.

(Espreso.co.rs / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.