NEZAPAMĆEN HOROR U RUSIJI: Psihički bolesnik ODSEKAO BEBI GLAVU i nosio je ulicama grada!
Foto: printscreen/east2west news

jezivo

NEZAPAMĆEN HOROR U RUSIJI: Psihički bolesnik ODSEKAO BEBI GLAVU i nosio je ulicama grada!

Nećaka je molila vlasti da ga ne puštaju iz bolnice

Objavljeno:

Ubica, oslobođen iz psihijatrijske bolnice odsekao je 18-mesečnoj bebi, koja mu je inače rođaka glavu nakon što je pušten iz psihijatrijske bolnice. On je nožem razrezao glavu i nosio je po ulicama Astrahana , pričaju očevici.

Tokom ovog napada, Mihail Elinksi (42) ubo je i svoju nećaku, majku mrtve devojčice, i naneo joj ozbiljne povrede abdomena.

foto: printscreen/east2west news

Inače, ona je tražila od vlasti da ga ne puštaju iz psihijatrijske bolnice, strahujući da je ozbiljna opasnost, jer je i pre šest godina ubio ženu. Očajnički je htela da spase svoju ćerku Nataliju, ali je bila izbodena dok je došla do kuhinje gde joj je bila ćerka.

foto: printscreen/east2west news

- Pogledajte kako se završilo. Hteli smo da izađemo, moja ćerka je bila na svom triciklu. Izvadio ju je, zgrabio i odveo u kuhinju. Zatvorio je vrata i počeo da seče. Pokušala sam da ga zaustavim, da trčim u kunjinju, ali mi je zabio nož u stomak - rekla je ona.

foto: printscreen/east2west news

Inače, lokalni izveštači kažu da je čovek trčao po ulici držeći odsečenu glavu. Policiji je trebalo pola sata da ga zadrži. Odveden je u bolnicu sa tri rane od metaka, gde je i umro.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.