MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U HOTELU: Kamere je snimile kako tumara hodnicima, a njeno telo kasnije pronađeno u ZAMRZIVAČU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook/Kenneka Jenkins

bila na proslavi

MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U HOTELU: Kamere je snimile kako tumara hodnicima, a njeno telo kasnije pronađeno u ZAMRZIVAČU! (VIDEO)

Prvi snimci oko jedan sat posle ponoći pokazuju da je bila u društvu s nepoznatim ljudima, no dva sata kasnije izlazi iz lifta i tetura se pridržavajući se za zid

Objavljeno:

Devetnaestogodišnja Kiniki Džejkins poslednji put viđena je prošle subote na proslavi u sobi hotela Kraun Plaza u Čikagu.

Njena porodica prijavila je njen nestanak dan kasnije, a telo nesretne devojke pronađeno je u zamrzivaču u hotelu u nedelju. Rezultati obdukcije još nisu poznati.

Sigurnosne kamere iz unutrašnjosti hotela snimile su kako Kiniki tumara hotelskim hodnicima u subotu rano ujutro. Prvi snimci oko jedan sat posle ponoći pokazuju da je bila u društvu s nepoznatim ljudima, no dva sata kasnije izlazi iz lifta i tetura se pridržavajući se za zid. Pretpostavlja se da je bila pod uticajem droga.

Nekoliko puta je skoro pala no uspela je da ostane na nogama. Poslednjih nekoliko kadrova s sigurnosnih kamera prikazuju devojku kako ulazi u hotelsku kuhinju, u kojoj nije bilo nikoga. To je bilo u 3.30 sati. Njeno telo kasnije je pronađeno u zamrzivaču.

Porodica sumnja da je u pretpostavku da je sama ušla u zamrzivač jer se na snimcima to ne vidi. Advokat koji zastupa njenu porodicu, rekao je da žele da saznaju da li je neko prisilio da uđe u njega.

Porodica odgovornost prebacuje i na hotel.

"Nazvali smo ih u nedelju ujutro da pregledaju kamere. Nisu. Nisu ni hteli da je traže. Nisu ništa uradili dok je dezorijentisana 19-godišnjakinja sedela u njihovom zamrzivaču", izjavio je advokat porodice, a prenosi CNN.

(Espreso.co.rs/CNN.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.