KAKAV MONSTRUM! Silovao i ubio devojčicu (6), a u zatvoru ga sačekao PAKAO!
Foto: Printscreen / Youtube

užas!

KAKAV MONSTRUM! Silovao i ubio devojčicu (6), a u zatvoru ga sačekao PAKAO!

Dejvis je uhapšen prošle godine, nakon što su detektivi uspeli da ga povežu sa tim slučajem

Objavljeno:

Pre 30 godina, Gregori Kit Dejvis iz Australije, sada 74-godišnjak, je silovao i ubio šestogodišnju Kajli Mejburi. Tek je prošle godine povezan sa zločinom zbog kojeg je završio iza rešetaka.

ODBIJA DA ODE: Milijarder iz podruma tvituje iako mu je uragan uništio ostrvo! (FOTO)

Naime, njegov advokat je sada objavio javnosti da je optuženi napadnut u zatvoru i da su mu ključalu vodu pljusnuli oko prepona i polnog organa. Mala Malena Kajli je davne 1984. godine otišla da kupi šećer majci, i od tada se više nije pojavila. Njeno beživotno telo je pronađeno ubrzo.

Dejvis je uhapšen prošle godine, nakon što su detektivi uspeli da ga povežu sa tim slučajem. Nakon hapšenja je dao dobrovoljno uzorak DNK, koji se poklopio sa uzorkom sperme koji je pronađen na donjem vešu male Kajli.

On je priznao da je počinio ubistvo, a da je pre toga silovao. Nakon njegovog priznanja krivice, advokat je sudu tražio odlaganje saslušanja zbog napada koji se desio. Istakao je da su povrede ozbiljne, piše Independent.

"Rađeno mu je presađivanje kože i on trpi velike bolove", naveo je advokat i zatražio odlaganje saslušanja dok se ne istraži napad na njegovog klijenta i dok se ne utvrdi da li je napad imao neke psihološke posledice po Dejvisa. Tužilac se protivio ovom zahtevu advokata odbrane, međutim sudija je na kraju ipak odložio saslušanje do 27. novembra.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.