ODBIJA DA ODE: Milijarder iz podruma tvituje iako mu je uragan uništio ostrvo! (FOTO)
Foto: AP

sve je porušeno

ODBIJA DA ODE: Milijarder iz podruma tvituje iako mu je uragan uništio ostrvo! (FOTO)

Milijarder je otvorio vrata svog doma ljudima koji žive na njegovom ostrvu i ponudio im sklonište

Objavljeno:

Milijarder Ričard Brenson uragan "Irmu" dočekao je na svom ostrvu Neker, nakon što je odbio da se evakuiše. Njegovo ostrvo gotovo je u potpunosti uništeno, ali srećom niko nije povređen.

Iz vinskog podruma gde je se sklonio od uragana, Brenson i njegov sin preko Tvitera obaveštavali s šta se događa na ostrvu.

Brenson je na Tviteru objavio fotografiju iz podruma u kojoj je njegov tim bio smešten u komentar da se nije tako dobro naspavao od kada je bio dete, a u prethodnim tvitovima izneo je ocenu da je čovek kiriv za činjenicu da su uragani sve razorniji i sve jači.

Milijarder je otvorio vrata svog doma ljudima koji žive na njegovom ostrvu i ponudio im sklonište.

- Ovakvu sedeljku nismo imali otkad smo bili klinci. Čudno, ali privilegija je iskusiti najveću oluju u istoriji sa ovako zabavnom grupom mladih ljudi - napisao je Ričard i dodao da se veruje da će malo vina ostati u podrumu kada se oluja stiša.

Niko na Nekeru nije povređen, a preme rečima Brensonovog sina koji se oglasio na Instagramu, sve zgrade, uključujući i vilu samog milijardera, su uništene.

A post shared by Sam Branson (@bransonsam) on

Branson je pre samog uragana rekao da su sve zgrade na ostrvu čvrste i da nema previše straha. Inače, na ostrvu Neker odmarali su se Novak Đoković, Barak Obama, Boris Beker, i mnoge druge poznate ličnosti.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.