NAJMISTERIOZNIJI NESTANAK! Studenta nema 13 godina, a porodica veruje da ga je Kim Džong-un oteo iz JEDNOG RAZLOGA!
Foto: Twitter/FoxNation/Printscreen, Fonet

niko ne zna gde je

NAJMISTERIOZNIJI NESTANAK! Studenta nema 13 godina, a porodica veruje da ga je Kim Džong-un oteo iz JEDNOG RAZLOGA!

Iz grupe za pomoć otetim državljanima Južne Koreje, tvrde da su saznali da Dejvid, sada pod imenom Yoon Bong Soo, živi pod strogim nadzorom u Severnoj Koreji

Objavljeno: 14:38h

Američki student Dejvid Snedon (David Sneddon) nestao je u Kini 2004. godine. Kineske vlasti proglasile su smrt iako njegovo telo nikada nije pronađeno.

Porodica ne odustaje verujući da je još uvek živ. Dejvid je poslednji put viđen dok je planinario na planini Tiger u kineskoj provinciji Yunnan davne 2004. godine.

Od tada mu se gubi svaki trag. Kineske vlasti su ga već proglasile mrtvim verujući kako je pao ili se utopio tokom planinarske avanture. Ali, iako je prošlo već 13 godina od njegovog nestanka, Dejvidova porodica čvrsto veruje da je još uvek živ, a nadu im daje činjenica što njegovo telo nikada nije pronađeno. Pre nestanka služio je versku misiju u Južnoj Koreji u sklopu crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana.

Kako tečno govori korejski jezik, njegova porodica je uverena da su ga u Kini oteli severnokorejski agenti i odveli ga svom vođi Kim Džong-unu da ga Dejvid uči engleski jezik. Ranije su se pojavile nove informacije o Sneddonu. Iz grupe za pomoć otetim državljanima Južne Koreje, tvrde da su saznali da Dejvid, sada pod imenom Yoon Bong Soo, živi pod strogim nadzorom u Severnoj Koreji.

Navodno je, tvrde, oženjen za 37-godišnju Kim Eun Hye s kojom ima i dvoje dece. Iz State Departmenta kažu da su razgovarali s porodicom Snedon, no porodica tvrdi da je s njima svaki kontakt prekinut nakon dolaska Trampove administracije. Još u junu Donaldu Trampu je poslato pismo u kojem ga mole da se angažuje oko pronalaska Dejvida ali odgovora nema.

Sve što State Department za sad tvrdi je da ''nema potvrđenih informacija ni saznanja da je Snedon otet u Kini i prebačen u Severnu Koreju gde i danas navodno živi''. Uprkos svemu, porodica ne odustaje pa su otvorili internet stranicu posvećenu Dejvidovom nestanku.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.