PUTIN SE OŽENIO? Prelepa Kabaeva se pojavila sa burmom!
Foto: Reuters/Profimedia

kraj spekulacijama

PUTIN SE OŽENIO? Prelepa Kabaeva se pojavila sa burmom!

Iako je Kremlj više puta demantovao njihovu vezu i nazivao je „internet vežbom za izbegavanje dosade“, činjenica je da niko ne zna ko je Alinin suprug, ako to već nije Vladimir Putin

Objavljeno:

Privatni život ruskog predsednika Vladimira Putina ponovo je u žiži javnosti nakon što se njegova navodna partnerka Alina Kabaeva pojavila sa prstenom na ruci.

Već deset godina se spekuliše da je tridesetčetvorogodišnja Alina Kabaeva devojka ruskog predsednika. Taman kada su se stišale strasti, Alina se pojavila u javnosti i pokrenula lavinu komentara.

Alina se pojavila na jednom događaju u Italiji u belom elegantnom kostimu noseći na desnoj ruci venčanu burmu.

Inače, Alina je burmu prvi put pokazala pre tri godine na jednom dečijem sportskom događaju u industrijskom gradu Nižnjekampsku. A ako se malo bolje obrati pažnja, ona već dugo ne skida burmu.

foto: Profimedia

Iako je Kremlj više puta demantovao njihovu vezu i nazivao je „internet vežbom za izbegavanje dosade“, činjenica je da niko ne zna ko je Alinin suprug, ako to već nije Vladimir Putin.

foto: Profimedia

Podsećanja radi, Putin se razveo od prve supruge Ljudmile 2014. godine, a razvod su zajednički objavili na jednoj ruskoj TV stanici.

(Espreso.co.rs / Radiosarajevo.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.