SLAVLJE OD KOJEG SE TRESE SVET: Kim dobio treće dete pa ispalio raketu ka Japanu!
Foto: Reuters

ljubi ga tata

SLAVLJE OD KOJEG SE TRESE SVET: Kim dobio treće dete pa ispalio raketu ka Japanu!

Prema ranijim obaveštajnim izveštajima iz Seula, Ri se udala za Kima 2009. godine, a sledeće godine je rodila prvo dete. Drugo dete im se rodilo 2012. godine

Objavljeno:

Lider Severne Koreje Kim Džong Un dobio je treće dete, javila je agencija AFP, pozivajući se na južnokorejske izvore.

Francuska agencija napominje da se prva dama Severne Koreje Ri Sol Ju nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti.

Ona se porodila u februaru, objavila je agencija Jonhap, pozivajući se na poslanike Južne Koreje koje je o tome obavestila Nacionalna obaveštajna služba. Ri je prošle godine nestala iz javnosti, što je pokrenulo spekulacije da je trudna.

SEVERNA KOREJA ISPALILA RAKETU KA JAPANU! SAD: Ovo nije pretnja po nas

Vest da je Kim treći put postao otac objavljena je u vreme kada je Severna Koreja ispalila novu balističku raketu koja je preletela preko severnog Japana i pala u vode Tihog okeana kod ostrva Hokaido.

Prema ranijim obaveštajnim izveštajima iz Seula, Ri se udala za Kima 2009. godine, a sledeće godine je rodila prvo dete. Drugo dete im se rodilo 2012. godine.

foto: Profimedia

Kim je treća generacija dinastije koja vlada Severnom Korejom, ali se malo toga zna o njegovoj porodici i privatnom životu. Bivši NBA košarkaš Denis Rodman jedini je izvor informacija o drugom detetu Kim Džong Una, devojčici Džu Ae.

Rodman je o tome govorio posle posete Severnoj Koreji 2013. godine. Kima je opisao kao dobrog oca koji ima dobru porodicu. Južnokorejski obaveštajni podaci pokazuju da Ri dolazi iz jedne obične porodice, da joj je otac fakultetski obrazovan, a majka lekar.

Ona je bila u Južnoj Koreji 2005. godine kao čirlidersica na atletskom šampionatu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.