NEODLUČNI TRAMP: Mnoge države predstavljaju pretnju!
Foto: EPA/Michael Reynolds

plaši se rusije

NEODLUČNI TRAMP: Mnoge države predstavljaju pretnju!

Predsednik SAD je govorio na zajedničkog konferenciji za novinare s predsednikom Finske Saulijem Ninistrom, posle njihovog sastanka u Ovalnom kabinetu

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da "mnoge zemlje" predstavljaju bezbednosnu pretnju, ali nije konkretno naveo da Rusija spada u tu kategoriju.

- Mnoge države smatram bezbednosnom pretnjom, nažalost, kada pogledate šta se dešava danas u svetu - rekao je on na konferenciji za novinare u Beloj kući, odgovarajući na pitanje finskog novinara da li Rusiju smatra pretnjom po bezbednost.

SEVERNA KOREJA ISPALILA RAKETU KA JAPANU! SAD: Ovo nije pretnja po nas

Predsednik SAD je govorio na zajedničkog konferenciji za novinare s predsednikom Finske Saulijem Ninistrom, posle njihovog sastanka u Ovalnom kabinetu.

Agencija AP ocenjuje da Trampov odgovor odslikava opštu neodlučnost da se zauzme oštar stav prema Rusiji, za koju američke obaveštajne službe navode da je bila umešana u prošlogodišnje predsedničke izbore u SAD.

Američko Ministarstvo pravde i kongresni odbori istražuju navode o mogućim vezama između Trampovih saradnika koji su bili zaduženi za predsedničku kampanju i zvaničnika Vlade Rusije.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.