UŽAS U LETOVALIŠTU NA JADRANU: Četvorica silovala devojku pred očima verenika, pa je bacili u more! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

nezapamćeni užas

UŽAS U LETOVALIŠTU NA JADRANU: Četvorica silovala devojku pred očima verenika, pa je bacili u more! (FOTO)(VIDEO)

Devojku su odvukli na obalu i redom je silovali sva četvorica, posle čega su je bacili u more i pobegli

Objavljeno:

Na plaži u Riminiju, koja se smatra jednom od najpopularnijih plaža Italije, policija istražuje slučaj grupnog silovanja Poljakinje i brutalnog premlaćivanja njenog verenika.

Njih su u petak uveče napala četvorica tamnoputih mladića i najpre isprebijali, a zatim razbili flašom glavu njenom momku.

Ovaj 26-godišnji par iz Poljske sutradan je trebalo da se vrati u domovinu posle letovanja, i odlučili su da poslednje veče provedu u šetnji uz more. Tada su ih na šetalištu iznenada zaskočila četvorica mladića.

Posle kratkog koškanja oni su Poljaka više puta udarili nogom i šakama i na kraju mu flašu razbili o glavu. Zatim su njegovu devojku odvukli na obalu i redom je silovali sva četvorica, posle čega su je bacili u more i pobegli.

Policiju su pozvali prolaznici koji su videli okrvavljeni par kako leži na plaži. Oni su oboje prebačeni u bolnicu sa teškim povredama. Policija je saopštila da su nasilnici za sobom ostavili mnoštvo tragova, i da ih je sigurno snimila neka od mnogobrojnih sigurnosnih kamera što će olakšati njihovo hapšenje.

Takođe, ova grupa huligana iste večeri je silovala i opljačkala jednog peruanskog transseksualca.

Dosad je uhapšen jedan 19-godišnjak, a njegov advokat tvrdi da nije bilo silovanja, već da ga je Poljakinja optužila za silovanje jer je pekla savest zbog preljube. Međutim nije objasnio otkud povrede koje su devojka i njen partner pretrpeli to veče.

Mladić i devojka dali su iskaze policiji, a sva odeća koju je devojka imala na sebi poslata je na veštačenje. Pružena joj je i sva potrebna psihološka pomoć i do daljnjeg je zadržana na lečenju.

(Espreso.co.rs/ Izvor: corriere.it)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.