NEVEROVATAN SNIMAK: Belci na korejskom zapretili SAD - Kim će vas izbrisati s lica zemlje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

VERUJU U VOĐU

NEVEROVATAN SNIMAK: Belci na korejskom zapretili SAD - Kim će vas izbrisati s lica zemlje! (VIDEO)

Analitičarima nije trebalo dugo da saznaju ko su ti ljudi

Objavljeno:

Severna Koreja prošlog petka je objavila snimak na kojoj dvojica belaca u korejskoj uniformi na tečnom korejskom prete Amerikancima da će ih izbrisati s lica zemlje. Analitičarima nije trebalo dugo da saznaju ko su ti ljudi.

Radi se o Tedu i Džejmsu Dresnoku, sinovima Džejmsa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je pre 50 godina pobegao u Severnu Koreju u potrazi za boljim životom. Ted i Džejms su objavili i da im je otac umro prošle godine u PPjongjangu. Dresnok je Teda i Džejmsa dobio u braku s rumunskom umetnicom Doinom Bumbeom koju su severnokorejski agenti oteli samo kako bi je spojili sa suludim Amerikancem.

KIM PRETI TRAMPU: Pokazao mu je groblje puno belih krstova uz kratku poruku: Sudbina američkih grešnika završava se ovde! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Korejci nisu hteli da Dresnok dobije dete s nekom Korejkom pa su, da bi izbegli mešanje rasa, posegnuli za radikalnim metodama. Bumbea je umrla u Pjongjangu sredinom devedesetih. Dresnok je u Severnu Koreju pobegao 1962., a u sledećih nekoliko godina društvo su mu pravila još tri američka prebegla vojnika. Oni su godinama bili idealno propagandno oružje Kim il-Sunga, a usput su postali filmske zvezde u najzatvorenijoj zemlji sveta.

Dresnok je bio poslednji poznati slučaj američkog vojnika koji je prebegao u komunističku zemlju, dok su drugi umrli ili im je dopušteno da odu.

U videosnimku objavljenom u petak na severnokorejskoj stranici Uriminzokkiri, Ted i Džejms Dresnok potvrđuju da im je otac umro u novembru 2016. u 74. godini od moždanog udara.

Usput nisu propustili priliku da nahvale Kim Džong Una i pošalju pretnju SAD.

- Američki imperijalisti su jedini krivci za ovo ludilo i histeriju koja vlada. Oni ne znaju ništa o našoj vojsci i narodu. Ako rat izbije, nećemo propustiti priliku da izbrišemo Ameriku s lica zemlje - rekao je Ted Dresnok, dok je njegov brat Džejms dodao: - Naše najjače oružje je dragi vođa Kim Džong Un. S njim je pobeda zagarantovana. Ovo nije prvi put da su mladi američki Korejci gostovali na nekoj televiziji. Džejms je na primjer bio gost u dokumentarcu 'Crossing the Line', a za CBS je poručio da ne bi napustio Severnu Koreju ni da mu netko na sto stavi milijardu dolara.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.