Tramp: Muslimanima treba da se zabrani da uđu u SAD!

IMA PRIJATELJE, ALI...

Tramp: Muslimanima treba da se zabrani da uđu u SAD!

Republikanski favorit za predsedničkog kandidata nastavlja sa propagiranjem radikalnih rešenja u svojoj predizbornoj kampanji
Objavljeno: 10:00h

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske partije, američki milijarder Donald Tramp, izjavio je da muslimanima treba da se zabrani ulazak u SAD. Ovu fotku šeruju svi: Kontroverzna je i zato vas pitamo - da li se slažete s njom? (FOTO) -Imam prijatelje muslimane, to su vrlo dobri ljudi, ali znaju da problem postoji - rekao je Tramp na sastanku u Južnoj Karolini, nekoliko sati pošto je predložio zatvaranje granica za muslimane.

Zabrana ulaska u SAD, prema njegovom mišljenju, bila bi na snazi dok se "ne shvati o čemu je reč". On je podsetio na nedavne napade u San Bernardinu u Kaliforniji, kao i na terorističke napade u Parizu pre tri nedelje, upozorivši da će situacija postati još gora. -To će samo biti gore, imaćemo novi Svetski trgovinski centar, koji je bio meta napada u SAD 11. septembra 2001. kada je poginulo 3.000 ljudi - smatra Tramp.
Bela kuća osudila je Trampovu izjavu, uz ocenu da je "u suprotnosti sa američkim vrednostima". Izjavu su osudili i brojni političari iz redova demokrata i republikanaca, kao i građani SAD. U trenutku kada je Tramp pozvao da se muslimanima zabrani da uđu u SAD, CNN je objavio rezultate novih istraživanja prema kojima bi američki milijarder osvojio najviše glasova na prvim primarnim izborima u američkoj državi Ajovi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.