"BAŠ ŠTETA": Trampova reakcija na vest o nesreći američkih mornara digla naciju na noge!
Foto: Fonetap

nešto tu ne štima...

"BAŠ ŠTETA": Trampova reakcija na vest o nesreći američkih mornara digla naciju na noge!

Na Tviteru su mnogi mediji preneli odgovor predsednika na incident koji se dogodio čime su skrenuli pažnju na skandoloznu izjavu

Objavljeno:

Poslednjih nedelja predsednik SAD Donald Tramp je na udaru javnosti zbog svojih nepromišljenih komentara, a izgleda da mu nije ni na kraj pameti da prestane.

Nakon što se pojavila vest da je najmanje 10 mornara nestalo nakon što se američki brod sudario sa tankerom nafte, Tramp je iskoristio frazu - Baš šteta.

Američka mornarica je saopštila da je najmanje pet osoba povređeno u vodama istočno od Singapura. Iako je Tramp vrhovni komandant odbrane SAD, njegova reakcija na ovu vest je šokirala sve.

VoteVets, udruženje progresivnih vojnih članova prokomentarisalo je njegove reči i reklo da su fraze poput "ovo je šala" ili "baš šteta" prikladnije za Trampove golf mečeve nego za nestanak mornara.

Skot Dvorkin je osudio njegovu izjavu povodom ove nesreće i istakao da Tramp mora da podnese ostavku momentalno.

Na Tviteru su mnogi mediji preneli odgovor predsednika na incident koji se dogodio čime su skrenuli pažnju na skandoloznu izjavu.

Sa druge strane, oni koji su na strani republikanca saopštili su da "predsednik nije bio obavešten o ovoj tragediji mornarice" i da se radi o propustu njegovog kabineta.

Kako su naveli izvori, kabinet koji je zadužen za informisanje predsednika je napravio veliki propust i samim tim ga je "ostavio mraku" kada je ovo pitanje postavljeno.

Tramp je nešto kasnije dao malo bolju izjavu i na Tviteru napisao da su njegove misli i molitve upućene ka mornarima i misiji koja pokušava da ih pronađe.

Iako je pokušao da se iskupi javnost je još jednom ostala u šoku zbog njegove nepromišljene izjave, a kako stvari stoje izgleda da će ih i u buduće biti još.

(Espreso.co.rs / Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.