Poturili im Bibliju umesto Kurana, pa ih pitali šta misle! (VIDEO)

podvala veka

Poturili im Bibliju umesto Kurana, pa ih pitali šta misle! (VIDEO)

Čitali su delove Biblije koji govore o smrtnoj kazni za homoseksualne parove, kažnjavanju "neposlušnih" žena i položaju žena, misleći da su u pitanju delovi Kurana
Objavljeno:

Jutjuberi poznati pod imenom Dit is Normaal sproveli su zanimljiv društveni eksperiment: umotali su Bibliju u korice Kurana i delove potom čitali slučajnim prolaznicima, beležeći njihove reakcije. Baba pljunula raspopa, on je nokautirao: Dedeić odgovara zbog udaranja starice Čitali su delove Biblije koji govore o smrtnoj kazni za homoseksualne parove, kažnjavanju "neposlušnih" žena i položaju žena, kao i uopšte o kažnjavanju odsecanjem ruku, a prolaznici su masovno bili šokirani brutalnošću.

"Kako iko u to može verovati", "oni su očito takvi", "ako odrastate pod uticajem toga jasno je da će uticati na način na koji ćete razmišljati" samo su neki od komentara zgroženih prolaznika. Međutim, šok je bio još veći kada su im jutjuberi otkrili da je u pitanju Biblija, a ne Kuran. Na kraju je većina priznala da su podložniji predrasudama nego što su očekivali. Njihove reakcije pogledajte u videu:

index.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.