ZVER, A NE ČOVEK! Snimljen zastrašujući momenat kad španska policija puca u džihadistu, a on USTAJE I RUGA IM SE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

horor scena

ZVER, A NE ČOVEK! Snimljen zastrašujući momenat kad španska policija puca u džihadistu, a on USTAJE I RUGA IM SE! (VIDEO)

Pao je na zemlju posle prvih hitaca, a onda scena kao iz horor filma

Objavljeno: 15:16h

Nakon drugog terorističkog napada u Barseloni pet ISIS-ovih džihadista je ustreljeno od stane policije, a sada se pojavio jedan zastrašujući snimak na kom se jedan od njih, nakon što je upucan više puta, ipak podigao na noge, vređao policajce koji su morali da ga upucaju ponovo, prenosi Dejli Mejl reči jednog svedoka.

- Mora da je bio na nekim drogama. Pao je na zemlju posle prvih hitaca, a onda scena kao iz horor filma. Tip je samo ustao. Smejao se, vređao, išao je ka policiji - priča užasnut svedok.

Da podsetimo, Španija je u petak ujutru, samo nekoliko sati posle krvoprolića u Barseloni, doživela novi teroristički udar!

Nekoliko terorista pokušalo je da se kombijem zaleti u pešake u pešačkoj zoni u Kambrilsu, ali im se vozilo prevrnulo, posle čega je policija ubila petoricu. Prema prvim informacijama, svi su nosili eksplozivne pojaseve.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.