UBIJEN DEJAN DIMITROVSKI! Telo mu je bilo celo prekriveno ranama
Foto: Printscreen/7 News

osveta?

UBIJEN DEJAN DIMITROVSKI! Telo mu je bilo celo prekriveno ranama

Sa fatalnim povredama pronađen u petak

Objavljeno:

U predgrađu Balga u Pertu, Australija, u stanu u kome je živeo sa svojim roditeljima, u petak uveče je pronađen mrtav, Dejan Dimitrovski ( 36 ), australijski državljanin makedonskog porekla, prenose mediji u Skoplju.

On je brat Natalije Dimitrovske, koja izdržava 17- godišnju zatvorsku kaznu zbog napada na Danu Vulin, Australijanku srpskog porekla.

Dejan Dimitrovski, brat monstruozne Natalije Dimitrovske, sa fatalnim povredama po telu, pronađen je mrtav u petak oko 18,30 časova. Njegova majka, Ljiljana je za australijske medije izjavila da je Dejan bio dobar dečko i da ne razume ko ga je i zbog čega ubio. Ona je preko medija pozvala detektive i policiju da pronađu ubicu njenog sina.

- Obećala sam da ću sve učiniti da se otkrije ko je ubio mog sina... Ako postoji neko ko nešto zna u vezi njegovog ubistva, molimo vas da izađete i kažete - rekla je Ljiljana Dimitrovska.

foto: Printscreen/7 News

Detektivi iz odeljenja za ubistva i australijski policijski forenzičari ceo dan su proveli na imanju Dimitrovskih, gde su uzeli otiske i sa luksuznih automobila parkiranih ispred njihove kuće.

Fatalni napad na Danu se desio 16. februara 2012. godine kad je ljubomorna Natalija Dimitrovska upala u njen stan, polila je kiselinom i zapalila. To je učinila jer je mislila da Dana ima ljubavnu aferu sa njenim mužem.

Nakon užasnog napada gde joj je od opekotina stradalo čak 65 odsto tela i lica, Dana Vulin se oporavila i danas izgleda fenomenalno. Ona je prošla preko 200 plastičnih operacija i provela tri godine noseći masku, a danas, kako je nedavno izjavila, sebe voli više nego pre napada.

foto: Printscreen/7 News

Policija treba da otkrije da li je smrt Dejana Dimitrovskog povezana sa njegovom sestrom Natalijom Dimitrovski, koja je unakazila lice Dani Vulin, ili je u pitanju nešto sasvim drugo.

Dana Vulin sada ima trideset godina, i nakon pet godina od tragedije, sada se, kako je izjavila „Dejli mejl“, konačno oseća odlično i samouverenije nego ikada pre.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.