BRITANCI ZABRANJENI NA KRITU: Zbog bluda i razvrata otkazano 10.000 aranžmana! (FOTO)
Foto: Facebook

SMUČILI SU IM SE

BRITANCI ZABRANJENI NA KRITU: Zbog bluda i razvrata otkazano 10.000 aranžmana! (FOTO)

Izgleda da su Britanci dozlogrdili svima, a ovde sigurno više neće moći da prave haos

Objavljeno:

Poznato je da Britanci umeju da naprave haos gde god da se pojave, njihova pijanstva nikome nisu prijatna, a nedolično ponašanje je i ovog puta u centru pažnje. Na ostrvu Krit, u gradu Malija, Grci su rešili da zabrani Britancima da letuju kod njih.

Kako se navodi, zabrana je usledila nakon što je 95 odsto ugostitelja, hotela i pansiona, odbilo da primi britanske turiste zbog razvratnog ponašanja, pa je tako otkazano nekih 10.000 aranžmana.

Poslao joj je sliku polnog organa, a ona ju je lagodno prosledila njegovoj MAJCI! Sve što sledi je istorija! (FOTO)

- Oni toliko piju da ih nalazimo onesvešćene po ulicama, plažama, čak i po kontejnerima među kesama za đubre. Ne znaju da se ponašaju u sobama, koje najčešće unište povraćajući i lomeći inventar. Neretko ih zatičemo i kako imaju seks na javnom mestu - naveo je jedan od vlasnika hotela u Maliji.

Njegov kolega dodaje kako je došao u situaciju da porodice otkazuju ili skraćuju boravak u hotelu zbog pijanih Britanaca.

foto: Facebook

- Nemam ništa protiv britanskog naroda, ali se oni ponašaju kriminalno. Baš pre nekoliko dana cela grupa nemačkih turista skratila je boravak jer nije mogla da spava zbog pijanih Britanaca i nije se osećala bezbedno - naveo je grčki hotelijer.

foto: Facebook

Zamenik gradonačelnika Malije Eftimios Mutrakis krivi i turističke agencije zbog ove situacije jer kako kaže reklamiraju Krit kao mesto na kojem je sve dozvoljeno.

foto: Facebook

- Izdali smo zabranu za aranžmane onih agencija koje su Maliju na svoju ruku prozvale gradom zabave. Reklamiraju seks, drogu, alkohol i sve što ide uz to, a Malija je zapravo nešto sasvim drugo. To je miran gradić i najposećenija turistička destinacija na Kritu, prvenstveno namenjena za odmor. To donosi milione evra ovom našem ostrvu - naveo je Mutrakis.

foto: Facebook

Mutrakis je naveo u i da su hotelijeri u Maliju ubeđeni da će moći da izdaju svoj smeštaj porodicama iz celog sveta ukoliko ne prime nijedrnog Britanca. Kako bi im pomogli, gradske vlasti su izdale zabranu reklamiranja žurki na Maliju turističkim agencijama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.