Ostala je bez bebe u 20. nedelji trudnoće, ali je posle donirala 92 litara mleka! (FOTO)

veliko srce mame

Ostala je bez bebe u 20. nedelji trudnoće, ali je posle donirala 92 litara mleka! (FOTO)

Njeno mleko je jako hranljivo i može da spasi veliki broj života, a ona je presrećna jer je život njenog sina dobio svrhu
Objavljeno: 22:50h

Usred velike lične tragedije ova mama je rešila da donira svoje mleko. Ejmi Anderson je izgubila bebu u 20. nedelji trudnoće kada joj je sin Brajson preminuo zbog opstrukcije urinarnog trakta što je stvaralo pritisak na njegovo srce. Blizanci bepci po prvi put razgovaraju. Toliko je slatko da ostajete bez teksta (VIDEO) Uprkos tome što je izgubila bebu, njen organizam je počeo da proizvodi mleko, a lekari su joj savetovali da veže svoje grudi i da pije Sudafed kako bi se smanjila proizvodnja mleka. Ejmi je ipak odlučila da pumpa svoje mleko, kako bi oslobodila organizam bola i pritiska koji je osećala. - Kako sam počela sa pumpanjem itog trenutka sam osetila olakšanje. Sve to me je povezalo sa mojim sinom Brajsonom i shvatila sam da radim pravu stvar. Ceo proces me je podsetio na leopte dojenja koje sam osećala sa mojim starijim sinom. Svaki život ima smisao, pa tako ni njegov život nije ništa dugačiji. Odlučila sam da prihvatim njegovu životnu svrhu - ispričala je Ejmi.

Foto: Facebook/Donating Through Grief: Bryson's Legacy Ona je nakon istraživanja saznala da je velika potražnja za doniranim mlekom, posebno kako bi se uštedelo u slučaju prevremeno rođenih beba. Takođe, saznala je da se i njeno mleko naziva prevremeno mleko i da je prebogato hranljivim materijama. Nakon osam meseci pumpanja mleka, ona je skupila 92 litara koje je poklonila bolnici Brion, a koje će se proslediti najugroženijim bebama. - Zamislite samo koliko života je sačuvalo njegovo mleko! - uzviknula je Ejmi.
Foto: Facebook/Donating Through Grief: Bryson's Legacy (Espreso.co.rs / mymodernmet.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.