LJUBI GA TATA! O Trampu mlađem danas bruje svi mediji, a ovo je njegova žena - bivša manekenka i DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIJA! (FOTO)
Foto: Printcreen Facebook / donaldjtrumpjr

UAU!

LJUBI GA TATA! O Trampu mlađem danas bruje svi mediji, a ovo je njegova žena - bivša manekenka i DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIJA! (FOTO)

Donald Tramp mlađi je po mnogo čemu sličan svom ocu, američkom predsedniku

Objavljeno:

On se ovih dana nalazi u centru pažnje medija zbog prošlogodišnjeg sastanka sa ruskom advokaticom koja mu je navodno nudila diskriminišuće informacije o Hilari Klinton, rivalki njegovog oca na predsednikim izborima.

KOLIKO ZGIBOVA RADITE: Klinci otkrili sve Putinove tajne i svet može da odahne!

Donald mlađi je najstariji sin Donalda Trampa i navodno se ne bavi politikom, već zajedno sa bratom Erikom vodi brigu o očevoj poslovnoj imperiji.

Kao i otac, važi za uspešnog biznismena i voli da bude u centru pažnje i ne vodi računa o tome šta javno govori i tituje.

I, kao i Tramp stariji, Donald Tramp mlađi voli mankenke i oženio se jednom od njih.

Njegova supruga je Vanesa Tramp (39) i sa njom ima petoro dece.

Rođena je kao Vanesa Hejdon u Njujorku, na Menhetnu, a u srednjoj školi je bila talentovana teniserka. Ipak, odlučila je da bude manekenka, a u tome joj je pomogla majka koja je vodila jednu agenciju za modele, piše "Elite Daily".

Kada je imala 20 godina, Vanesa je navodno izlazila i sa čuvenim glumcem i "serijskim zavodnikom manekenki" Leonardom Dikapriom.

Zanimljivo je da je Trampa mlađegg sa budućom suprugom upoznao upravo njegov otac na jednoj modnoj reviji 2003. godine.

Venčali su se 2005. godine na Trampovom imanju Mar-a-Lago.

Imaju tri sina - Donalda Džona Trampa Trećeg, Tristana Majlosa i Spensera Frederika, i dve ćerke - Kej Medison i Kloi Sofiju.

Vanesa se bavi dizajniranjem modnih dodataka, a retko kada javno govori o politici.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.