JEZIVE SCENE! Krvavi pir manijaka u Hurgadi, nožem napao turiste, ubijena dva Ukrajinca!
Foto: Printscreen Twiter / BreakingLV‏

STRAVA I UŽAS

JEZIVE SCENE! Krvavi pir manijaka u Hurgadi, nožem napao turiste, ubijena dva Ukrajinca!

Napadač je uhapšen i on je na saslušanju kako bi se utvrdili motivi napada, dodaje se u saopštenju ministarstva, prenosi AFP

Objavljeno: 19:12h

Šest stranih turista izbodeno je danas nožem na plaži u Hurgadi, saopštilo je egipatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Egipta saopštilo je da je napadač nožem ubio dvoje ukrajinskih turista i ranio četvoro drugih turista u odmaralištu Hurgada na Crvenom moru, prenosi Rojters.

BBC navodi da je u napadu povređeno šest osoba, od kojih su dve podlegle povredama, a neki od povređenih su u "kritičnom stanju".

Srpski turisti su povređeni u napadu nožem na plaži u popularnom egipatskom letovalištu Hurgada.

Ministar spoljnih poslova je rekao da je napadač preplivao s javne plaže na plažu odmarališta.

Napadač je uhapšen i on je na saslušanju kako bi se utvrdili motivi napada, dodaje se u saopštenju ministarstva, prenosi AFP. Rojters prenosi medjutim da je dvoje ukrajinskih tursta ubijeno. Ministarstvo za sada nije objavilo informacije koje bi to protvrdile.

Ranije danas objavljeno je da je najmanje pet egipatskih policajaca poginulo u napadu naoružanih ekstremista na njihovo vozilo dok su patrolirali oblašću gde se nalaze najstarije egipatske piramide u Gizi.

Uskoro opširnije...

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.