JEDINI ČOVEK KOJI JE BOLJI OD PUTINA: Ovo je novi Ljudmilin muž i mlađi je 20 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

misteriozan život

JEDINI ČOVEK KOJI JE BOLJI OD PUTINA: Ovo je novi Ljudmilin muž i mlađi je 20 godina! (FOTO)

Godine 2016. objavljeno je da se Ljudmila ponovo udala - ovog puta za skoro 20 godina mlađeg Artura Očeretnog

Objavljeno:

O privatnom životu ruskog predsednika Vladimira Putina, koji spada među najmoćnije političare na svetu, malo se zna. Još manje se zna o njegovoj bivšoj supruzi Ljudmili Očeretnoj, s kojom je gotovo 30 godina bio u braku.

U junu 2013. saopštili su da su se razveli, a 2016. objavljena je vest da se Ljudmila ponovo udala i zvanično promenila prezime.

Ljudmila i dve ćerke iz braka s Putinom drže se daleko od očiju javnosti, a ovo su poznate informacije o životu bivše supruge ruskog predsednika.

Pre nego se 1983. udala za Putina, radila je kao stjuardesa u ruskoj avio-kompaniji "Aeroflot". Tečno govori francuski, nemački i španski jezik.

TAJANSTVENA DAMA U CRVENOM JE NOVA PUTINOVA DEVOJKA?! Ceo svet se pita KO JE OVO? (VIDEO)

Upoznao ih je zajednički prijatelj u njihovom rodnom Lenjingradu, današnjem Sankt Peterburgu. Bilo je to početkom 1980-tih godina.

Ljudmila i Putin imaju dve ćerke: Mariju i Katarinu, rođene 1984, odnosno 1985. godine. Roditelji su ih sklanjali od javnosti i čak su studirale pod lažnim imenima.

Putin je osamdesetih godina radio u KGB, sve dok se zajedno sa suprugom nije vratio u Sankt Peterburg i počeo da radi za Vladu.

Par je objavio razvod u pauzi baleta "Esmeralda", u produkciji Državnog kremaljskog teatra, 2013. godine.

- Naš brak je okončan zbog činjenice da se jedva viđamo. Vladimir je potpuno utonuo u svoj posao. Deca su nam porasla... A ja zaista ne volim publicitet - rekla je tada Ljudmila.

U tom duhu je nastavila da živi, a neki ruski mediji su čak pisali da je otišla u manastir.

Godine 2016. objavljeno je da se ponovo udala - ovog puta za skoro 20 godina mlađeg Artura Očeretnog, direktora neprofitne organizacije Centar za razvoj međuljudskih odnosa.

Nedavno je osvanula i vest da su kupili vilu u Francuskoj za 7,46 miliona dolara.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.