TRAMP O PUTINU: Draže bi mu bilo da je pobedila Hilari!
Foto: Fonetap

ali se dobro slažu...

TRAMP O PUTINU: Draže bi mu bilo da je pobedila Hilari!

On je naveo i da bi Klinton oslabila američku vojsku i povećala cene energenata, što bi Putin pozdravio

Objavljeno:

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi predsednik Rusije Vladimir Putin bio srećniji da je Hilari Klinton došla na mesto predsednika Amerike, jer ona ne bi trošlila toliko novca na vojsku koliko on planira, dodavši da se on i Putin slažu "veoma, veoma dobro".

- Mislim da se slažemo veoma, veoma dobro. Mi smo neverovatno moćna nuklearna sila, a takvi su i oni. Nema smisla da nemamo neku vrstu odnosa - rekao je Tramp u intervjuu za "Hrišćansku medijsku mrežu", prenosi Rojters.

Tramp je takođe rekao da je dug sastanak sa Putinom dobar znak i da pokazuje da dve države mogu da sarađuju po pitanjima u kojima imaju zajedničke interese kao što je primirje u Siriji.

TRAMP BRANI SINA: Moj Donald nije kriv zbog sastanka sa Ruskinjom, mnogi bi to uradili! On je naveo i da bi Klinton oslabila američku vojsku i povećala cene energenata, što bi Putin pozdravio.

Tramp je u prvom intervjuu posle sastanka sa Putinom ocenio da se njih dvojica slažu "veoma, veoma dobro", ali da svako od njih "traži ono što je dobro" za sopstvenu zemlju.

Predsednici SAD i Rusije prvi put su se sastali prošle nedelje na marginama samita G-20 u Hamburgu, kada su dogovorili primirje na jugozapadu Sirije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.