Pop mafijaš ženskaroš, a nije naš: Ima ženu od 44, ali i mlađu od 19 godina (FOTO)

siledžija postao poligamista

Pop mafijaš ženskaroš, a nije naš: Ima ženu od 44, ali i mlađu od 19 godina (FOTO)

Tom Miler zida kuću s po jednim zasebnim krilom za svaku ženu. Dok je ne završi, sa svakom suprugom povodiće po tri noći - na smenu
Objavljeno:

Šezdestogodišnji sveštenik Tom Miler iz Ohaja oženio je svoju devetnaestogodišnju devojku Rebu, uz punu podršku svoje supruge Belinde (44). Tenejdžerka Reba je u drugom stanu. KAKO LI MU USPEVA: Amerikanac koji živi s PET ŽENA i ima 24 deteta! (VIDEO) Miler je bivši mafijaš, siledžija koji je veru otkrio u zatvoru. Brlinda i Reba su obe savršeno srećne životom u poligamnoj zajednici, a velečasni Miler ističe da je on jedina osoba u njihovoj zajednici kojoj je dozvoljeno da ima više od jednog partnera.

Profimedia
U gradu Mensfildu, u kome žive, Miler zida kuću koja će imati po jedno zasebno krilo za svaku ženu. Dok je ne završi, sa svakom suprugom povodiće po tri noći na smenu. Tom i Belinada su razgovali o poligamiji, posle svog venčanja pre sedam godina, ali je ta ideja postala svarnost kada su sreli Rebu Kraford koju su pozavali od detinjstva.
Profimedia
Raba kaže da je njena porodica prvo smatrala da je udaja za već oženjenog čoveka pogrešan potez, ali su kasnije to prevazišli i "sada su srećni pošto znaju da sam i ja srećna". - Deliti ga sa drugom ženom možda da bude uznemirujuće ponekad, ali se ja trudim da na budem ljubomorna kad nije moj termin da budem sa Tomom. Tada provodim vreme posećujući prijatelje. Naša beba će imati dve mame i to mi je skroz okej! - kaže ona.
(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.