NEZAPAMĆENO: Ženu udario grom nasred ulice u Pragu!
Foto: Shutterstock

strašno koliko i bizarno!

NEZAPAMĆENO: Ženu udario grom nasred ulice u Pragu!

Ženu koja je imala taj peh da u nju usred grada pogodi grom lekari su dugo oživljavali ali na kraju su uspeli i u kritičnom stanju sa opekotinama su je prevezli u bolnicu

Objavljeno:

U Pragu je nasred ulice jednu ženu u sredu u kišobran udario grom a lekari hitne pomoći su na jedvite jade uspeli da joj obnove vitalne funkcije i prevezli su je u bolnicu u kritičnom stanju, javljaju danas češki mediji.

Poverili su dadilji sina na čuvanje, a ona ga je zlostavljala! RODITELJI NAJAVILI KRIVIČNU PRIJAVU (VIDEO)

- Radim u hitnoj pomoći u Pragu 25 godina i ne pamtim da se u Pragu, gde su kuće, visoke zgrade, gromobrani, stubovi nešto takvo desilo. Udar groma tipičan je za planinske oblasti. U gradu je to nešto apsolutno neuobičajeno - kazao je Češkom radiju portparol praške hitne pomoći Ondžej Franjek.

Ženu koja je imala taj peh da u nju u sred grada pogodi grom lekari su dugo oživljavali ali na kraju su uspeli i u kritičnom stanju sa opekotinama su je prevezli u bolnicu.

Hitnu pomoć pozvalo je nekoliko prolaznika koji su tvrdili da je grom udario direktno u kišobran, međutim meteorolozi tvrde da je verovatnije da je grom udario u zgradu a elektricitet iz njega je dopro do žene po mokrom tlu, pošto je pljuštala kiša ili da je pogodio sekundarni grom koji se odvojio od glavnog udara u zgradu.

Nakon tropskih vrućina poslednjih dana, preko Češke je popodne i noćas prošlo olujno nevreme a zahlađenje je donelo i obilne kiše.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.