Grčke prostitutke se nude za dva jaja na oko! A evo koliko jaje košta u Grčkoj!

Seks industrija u krizi!

Grčke prostitutke se nude za dva jaja na oko! A evo koliko jaje košta u Grčkoj!

Neke žene spremne su da rade i samo za hranu, jedan je od zaključaka nedavno završenog trogodišnjeg istraživanja
Objavljeno: 30.11.2015. 17:48h
Dužnička kriza Grčke uticala je bukvalno na svaku oblast privredne aktivnosti u toj državi, uključujući i seks industriju, zbog čega grčke prostitutke pružaju usluge po najnižoj ceni u Evropi.

Trljale se zadnjicama o učitelja, on ih tužio za seksualno zlostavljanje (VIDEO)

Nakon skoro šest godina krize, seksualne radnice su morale da drastično smanje cene, što je oteralo iz tog posla žene iz centralne i istočne Evrope koje su u njemu dominirale. To je zaključak trogodišnjeg istraživanja kojim su prikupljeni podaci o 17.000 seksualnih radnica.

Pošto je nezaposlenost dostigla skoro 60 odsto, sve više žene ulazi u prostituciju, u kojoj se u Grčkoj godišnje obrne 600 miliona evra.
 
- Neke žene to rade za burek ili za sendvič jer moraju to da rade pošto su gladne. Druge to rade da bi platile poreze, račune, hitne troškove ili da bi hitno nabavile drogu - naveo je za britanski "Tajms" Gregori Lazos, profesor sociologije na Univerzitetu Pandio u Atini.Cene seksa ne padaju samo u Grčkoj, već i širom sveta, navodno zbog interneta koji je omogućio lak pristup porno sadržajima. Ipak, prosečna cena seksa u Evropi je 255 evra.

Cena "usluga" grčkih prodavačica ljubavi je, usled velike konkurencije, sa 50 pala na dva evra. Kako bi "doskočile" krizi, one su svoje nekadašnje cene od 50 evra poprilično spustile, pa sada telo prodaju i za cenu jednog sendviča.

(Espreso.rs / Izvor: Blic)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media