Ovom mališanu nisu davali nikakve šanse kad se rodio, ali je pokazao šta znači boriti se! (FOTO)

pobeda života

Ovom mališanu nisu davali nikakve šanse kad se rodio, ali je pokazao šta znači boriti se! (FOTO)

Upozorili su ih da će beba imati oštećenje mozga ukoliko bude rođena, jer mu nisu razvijena pluća još uvek, a danas je porastao
Objavljeno:

Mhari Moris je morala da se porodi mnogo pre termina, a lekari su joj rekli da se pripremi na najgore. Mali Džet Moris je rođen u 25. nedelji sa samo 450 grama. Lekari su bili uporni i tvrdili da beba neće preživeti, pa su Mhari i Polu savetovali abortus. Lekari su je zvali Palčica, a kada su je videli posle 12 godina srce im je stalo! (VIDEO) Danas, ovaj mali borac slavi svoj prvi rođendan! Uspeo je da pobedi sve prognoze i izbori se za život. Mhari kaže da joj je jasno da su lekari morali da predstave najgori mogući scenario, ali i da mu nijednog trnutka nisu davali šansu. Upozorili su ih da će beba imati oštećenje mozga ukoliko bude rođena, jer mu nisu razvijena pluća još uvek.

Foto: Facebook/ Fighter Jett Morris - Beating the odds Ovaj mališan je ipak uspeo da se izbori, iako je imao dve male rupe u srcu za koje su lekari rekli da neće praviti problem.
Foto: Facebook/Fighter Jett Morris - Beating the odds Prvih šest meseci svog života, Džet je proveo u bolnici, a njegova mama kaže da je presrećna, samo se plaši da druge žene neće biti hrabre kao ona i da će podleći pritisku lekara.
Foto: Facebook/Fighter Jett Morris - Beating the odds Džet je nakon rođena imao žuticu i hroničnu bolest pluća, ali se brzo oporavio i njegova pluća su se razvila. Danas ovaj presltaki mališan lepo i brzo raste, anjegova porodica je presrećna što su pobedili sve nevolje.
Foto: Facebook/Fighter Jett Morris - Beating the odds (Espreso.co.rs / Izvor: Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.