SVI SU BRUJALI O RAZVODU I PREVARI, A SAD JE STAVLJENA TAČKA! Melanija konačno donela odluku koju su svi čekali!
Foto: Fonetap

prelomila je!

SVI SU BRUJALI O RAZVODU I PREVARI, A SAD JE STAVLJENA TAČKA! Melanija konačno donela odluku koju su svi čekali!

Brak para Tramp već dugo je na meti tabloida koji tvrde da je njihov odnos opstao samo zahvaljujući pobedi na izborima

Objavljeno:

Nakon što je krajem prošle nedelje svetom odjeknula priča da Melanija i Donald Tramp razvode i to zbog njene navodne afere, iz Vašingtona danas stižu drugačije vesti. Melanija se useljava u Belu kuću.

Izvori bliski predsedničkom paru kažu da se Melanija već pakuje i da će 14. juna već biti stanovnik predsedničke rezidencije.

OVO JE RAZLOG ZA RAZVOD! Melanija godinama vara Donalda s obezbeđenjem u Tramp kuli!

Taj datum izabran je jer je tog dana njenom suprugu 71. rođendan, pa je ujedno i dobra prilika da bračni par Tramp pošalje lepu sliku u svet nakon snimaka na kojima se vidi kako ga Melenija udara kada pokušava da je uhvati za ruku, odnosno tvrdnji da ga vara već godinama.

foto: Reuters

Melanija trenutno živi u Njujorku u "Tramp kuli", gde je ostala nakon inauguracije, zbog, kako je Trampov tim objasnio, školovanja njihovog sina Barona.

Inače, brak para Tramp već dugo je na meti tabloida koji tvrde da je njihov odnos opstao samo zahvaljujući pobedi na izborima. Navodno, njihovi advokati su sklopili ugovor prema kome od razvoda nema ništa dok god je Donald na funkciji prvog čoveka SAD.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.