PITALI SU PUTINA DA LI BI IŠAO NA TUŠIRANJE SA HOMOSEKSUALCEM: Šta mislite, kako su prošli? (VIDEO)
Foto: printscreen/youtube/NEXT TARGET

otvoreno

PITALI SU PUTINA DA LI BI IŠAO NA TUŠIRANJE SA HOMOSEKSUALCEM: Šta mislite, kako su prošli? (VIDEO)

Poznati američki reditelj, Oliver Stoun, razgovarao je sa Vladimirom Putinom na temu zakona o zabrani propagande homoseksualizma u Rusiji

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin, potpuno iskreno je odgovarao na pitanja američkog reditelja Olivera Stouna u vezi sa zakonom o zabrani homoseksualizma u Rusiji. Naime, Stoun ga je upitao šta bi uradio da je u podmornici i da mora na zajedničko tuširanje sa homoseksualcem, na šta je Putin imao i više nego spreman odgovor:

- Radije ne bih sa njim na tuširanje. Zašto da ga provociram? Vi znate da sam ja džudo-majstor - odgovorio je Putin, a prenela Ruska reč.

Zatim, Oliver Stoun ga je pitao da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma diskriminacija, na šta je ruski predsednik odgovorio da u Rusiji zapravo i ne postoji nikakva zabrana kada je homoseksualizam u pitanju, dok se u pojedinim islamskim zemljama homoskesualizam kažnjava smrtnom kaznom.

Želimo da vidimo kako je Oliver Stoun komponovao materijal. On je talentovan čovek, takoreći, nepredvidiv u stvaralačkom planu, zato nam je i zanimljivo – rekao je Dmitrij Peskov.

Film američkog reditelja o ruskom predsedniku premijerno će emitovati TV kanal Showtime od 12 - 15. juna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.