Hladni kao špricer: Da li se ovo nordijski premijeri šale na račun Trampa? (FOTO)
Foto: EPA/Marit Hommedal

OBJASNILI SU

Hladni kao špricer: Da li se ovo nordijski premijeri šale na račun Trampa? (FOTO)

Osteje nepoznato da li su ovo namerno uradili ili je sve jedna velika slučajnost

Objavljeno:

Nakon što se završila prva međunarodna turneja predsednika SAD, Donalda Trampa, svet je mogao da prisutvuje velikom broju zanimljivih fotografija.

Tako se internet poigrao sa Trampovom posetom Vatikanu i napravio seriju smešnih fotografija, ali ne treba da zaboravimo ni onu iz Saudijske Arabije.

OKRENUO LEĐA SVIMA: Tramp doneo odluku koja je šokirala svet!

On je prilikom posete tada sa kraljem Salmanom napravio fotografiju o kojoj se danima pričalo. Neki su se čak i prisetili scena iz filma "Gospodar prstenova".

Tada su u posetili Globalni centar za borbu protiv ekstremnih ideologija i zajedno držali kuglu koja predstavlja planetu.

foto: AP

Od tada je prošlo desetak dana, a nordijski premijeri su uspeli da naprave pravi viral svojim potezom. Na fotografiji se nalaze premijeri Danske, Švedske, Norveške, Finske i Islanda, ali za razliku od Trampa i kralja Salmana oni drže fudbalsku loptu.

Ona je čak objavljena na zvaničnom sajtu vlade Norveške, a premijeri su se sastali kako bi razgovarali o njihovim zajedničkim naporima za postizanje održivih ciljeva Ujedinjenih nacija.

foto: EPA/Marit Hommedal

Osteje nepoznato da li su ovo namerno uradili ili je sve jedna velika slučajnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.