Tilerson: SAD preuzimaju odgovornost za curenje informacija!
Foto: Fonetap

veliki propust

Tilerson: SAD preuzimaju odgovornost za curenje informacija!

Predsednik SAD Donald Tramp založio se juče za to da se odgovorni za "curenje" informacija, izvedu pred lice pravde i najavio da će zatražiti zvaničnu istragu o tome

Objavljeno:

Američka vlada preuzima punu odgovornost za curenje informacija iz istrage britanske policije o bombaškom napadu u Mančesteru u ponedeljak kada je poginulo 22 ljudi, izjavio je danas državni sekretar SAD Reks Tilerson.

Tilerson je u Londonu, stojeći pored britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona, rekao da su svi širom Amerike bili pogođeni vešću o napadu na ljude koji su prisustvovali koncertu američke pop pevačice Arijane Grande, prenosi Rojters.

POČINJE SASTANAK G7: Mej se sprema za RASPRAVU sa Trampom!

Britanska policija na kratko je obustavila razmenu obaveštajnih informacija sa SAD u četvrtak, nakon što su se privatni detalji istrage pojavili više puta u američkim medijima.

- Preuzimamo punu odgovornost za to i jasno žalimo što se to dogodilo. Kada je reč o objavljivanju informacija na neadekvatan način... sigurno je da osuđujemo to - rekao je Tilerson.

On je rekao da očekuje da bliske bezbednosne veze između SAD i Britanije izdrže ovaj slučaj curenja informacija.

Predsednik SAD Donald Tramp založio se juče za to da se odgovorni za "curenje" informacija, izvedu pred lice pravde i najavio da će zatražiti zvaničnu istragu o tome.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.