BRITANIJA NA NOGAMA: Policija pretresa nebo i zemlju, hapšenja od Liverpula do Mančestera!
Foto: Reuters

nove racije

BRITANIJA NA NOGAMA: Policija pretresa nebo i zemlju, hapšenja od Liverpula do Mančestera!

Policija Mančestera potvrdila je informaciju o pretresu u Liverpulu u okviru istrage o mreži oko Salmana Abedija, teroriste koji je izvršio napad u Mančesteru 22. maja

Objavljeno:

U predgrađu Mančestera uhapšena je još jedna osoba u vezi sa samoubilačkim bombaškim napadom na koncertu u tom gradu na severozapadu Engleske u kojem su 22 osobe ubijene, a tokom jutra policija vrši nove racije.

To je deseta osoba koja je dosad uhapšena u vezi sa napadom izvedenim u ponedeljak uveče u u "Mančester areni", na kraju koncerta američke pevačica Arijane Grande. Mančesterska policija precizira da je osam osoba u pritvoru, a da su muškarac i žena pušteni.

JEZIVA OSVETA NAPADAČA: Novi detalji istrage masakra u Mančesteru!

Britanska policija pretresla je danas i lokaciju u Liverpulu u vezi sa istragom o napadu u Mančesteru, u kojem su ubijene 22 osobe. Policija Mančestera potvrdila je informaciju o pretresu u Liverpulu u okviru istrage o mreži oko Salmana Abedija, teroriste koji je izvršio napad u Mančesteru 22. maja.

foto: AP

- Jutros smo izvršili pretres na adresi u mjestu Sent Helens u oblasti Mersisajd. Naša akcija povezana sa je napadom u Mančesteru - saopštila je policija, dodajući da se istraga odvija brzo i da se širi.

Sent Helens spada u šire predgrađe Liverpula.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.