Majka je svojoj ćerkici govorila da je voli, a devojčica je na to sjajno odreagovala (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

preslatko

Majka je svojoj ćerkici govorila da je voli, a devojčica je na to sjajno odreagovala (VIDEO)

Majka iz Škotske je držala svoju bebu i pričala joj kako je voli, a onda joj je trinaestonedeljna beba iznenada odgovorila.

Objavljeno: 15:39h

Bebe svaki dan nekim svojim potezom iznenade roditelje, ali ono što je učinila 13 nedelja stara Eli Rid ne samo da je iznenadilo njene roditelje Klari i Granta nego su se šokirali i njihovi prijatelji.

Majka Klari držala je bebu i govorila joj da je voli (I love you) nakon čega je beba isto to ponovila. Sve je to zabeleženo kamerom, a Klari je snimku odmah poslala svom suprugu koji je otišao na teren u drugi grad.

Grant je rekao:

– Bio sam na terenu u Invernsu u kada mi je Klari poslala video. Nisam mogao verovati šta čujem. Eli je taman bila napunila 13 nedelja i bilo je zaista neverovatno.

ČARLI ME UJEO ZA PRST! Ovako danas izgledaju akteri legendarnog videa!

– Bilo je šokantno. Jasno se vidi da pokušava oponašati što joj je Klari rekla i to se jasno čuje. Poslali smo video prijateljima i oni su takođe ostali potpuno šokirani , ispričao je otac bebe.

Malena Eli sada ima 17 nedelja i majka kaže kako to nije bilo prvi put da joj pokušava odgovoriti.

SVE JE PREVARILA: Prosila je na ulici, a onda su je pratili! Kada su videli kako živi, zažalili su što su joj ikad išta davali! (VIDEO)

- Stalno ispušta slatke glasove i mislim da to pokušava mene oponašati, a ovaj video ćemo joj pokazati kad bude odrasla – rekla je Klari.

(Espreso.co.rs/Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.