OD NJEGA STREPE I DŽIHADISTI: Ubija decu granatama i nemilosrdan je! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Salim Mandokhil

bez milosti

OD NJEGA STREPE I DŽIHADISTI: Ubija decu granatama i nemilosrdan je! (FOTO) (VIDEO)

Pir-aga je počeo karijeru prošle godine, kad je pobio celu porodicu Mula Dadule, uključujući i njegovog mlađeg brata

Objavljeno:

Pir-aga i njegovi avganistanski talibani ekstremniji su čak i od ubica iz "Islamske države" - oni nemaju nikakve milosti, tvrde svedoci njegovih zločina.

Pir-aga je stekao "ugled" ubistvom porodice do tada najekstremnijeg islamskog ubice Mula Dadula.

Rusija: Snimci upotrebe hemijskog oružja u Siriji su lažirani!

Sam Dadula devedesetih godina prošlog veka nije prezao od ubistva novorođenčadi i spaljivanja čitavih sela. Bio je toliko nasilan da ga je vođa talibana Mula Omar 1997. godine izbacio iz pokreta. Dadula je odrubljivao glave neprijateljima i nevernicima, a ubijen je 2007. godine u jednoj američkoj operaciji.

Na njegovo mesto došao je Pir-aga, komandant avganistanskih talibana, koji je brzo postao simbol terorizma i okrutnosti.

Pir-aga je počeo karijeru prošle godine, kad je pobio celu porodicu Mula Dadule, uključujući i njegovog mlađeg brata.

Jedan Avganistanac, koji je pregovarao sa Pir-agom da mu pusti brata na slobodu, opisao ga je kao muškarca "duge brade, dugih, oštrih brkova, debelog tela i krvavih očiju".

- Nisam video užasniji lik u svih 60 godina svog života. On spolja ima kožu čoveka, ali iznutra je opasna životinja - rekao je.

Tukao je i ubijao zatvorenike, napadajući ih kao plen - od osmogodišnjih dečaka u selu, do osamdesetogodišnjih staraca. Vezao bi im ruke lancima i bacao ih u kamion - navodi ovaj svedok.

Drugi svedok opisuje da je naredio da se granatom ubije porodica sa mnogo male dece koja mu je stala na put, prenose britanski mediji.

(Espreso.co.rs / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.