Naredio bodigardovima da tuku građane i gledao to: Amerikanci "razapeli" Erdogana (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

sve ZBOG PROTESTA?

Naredio bodigardovima da tuku građane i gledao to: Amerikanci "razapeli" Erdogana (VIDEO)

Brutalni, neočekivani obrt priče. Tek sad znamo šta se u stvari desilo.

Objavljeno:

Američki mediji i političari napali su predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana zato što je "stajao" ispred ambasade Turske u Vašingtonu i "gledao" kako pripadnici njegovog obezbeđenja "tuku američke građane" koji su protestovali zbog njegove posete Americi.

Prva vest bila je da su se pred turskom ambasadom u Vašingtonu sukobili Erdoganovi protivnici i pristalice, a da je obezbeđenje intervenisalo. Sada američki mediji i korisnici društvenih mreža tvrde da su kurdski aktivisti i američki građani mirno protestovali zbog represivne politike Ankare, a da ih je obezbeđenje pretuklo.

Osuđena tinejdžerka iz Danske: Priključila se islamu, planirala terorističke napade na škole

Bes na društvenim mrežama otišao je tako daleko da neki korisnici i mediji čak tvrde da je Erdogan zapravo naredio svojim ljudima da iz čista mira napadnu demonstrante.

- Erdoganovo obezbeđenje napada mirne američke građane na američkom tlu, - komentarišu drugi korisnici. Američke vlasti najavile su istragu ovog slučaja.

Američki predsednik Donald Tramp primio je turskog kolegu Erdogana u utorak, 16. maja. Dva lidera dogovorila su se da obnove vojno i ekonomsko partnerstvo i da se zajedno bore protiv terorističke Islamske države.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.