TRAMPOV ŠEF DIPLOMATIJE SE IZBLAMIRAO! Pitali su ga da li Putin prisluškuje Belu kuću, a on mrtav hladan rekao - MA NEMAM POJMA!
Foto: Fonetap

za šta on prima platu?

TRAMPOV ŠEF DIPLOMATIJE SE IZBLAMIRAO! Pitali su ga da li Putin prisluškuje Belu kuću, a on mrtav hladan rekao - MA NEMAM POJMA!

Reks Tilerson, državni sekretar SAD rekao je da ne zna da li Rusi prisluškuju Belu kuću

Objavljeno:

Na pitanje novinara "NBC News-a" da li ima informacije o tome da su Rusi možda postavili špijunsku opremu u Ovalnom kabinetu, za vreme nedavnog sastanka predsednika Donalda Trampa i ruskih zvaničnika, Tilerson je rekao:

- Otkud bih ja to mogao da znam.

On je odbio da odgovori i na bilo kakva dodatna pitanja.

Nakon što je "Vašington post" objavio da je Tramp podelio poverljive informacije sa ruskim šefom diplomatije Sergejom Lavrovim i ambasadorom Sergejom Kisljakom, ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da se to nije desilo.

AMERIKA BRUJI DA JE TRAMP ODAO TAJNE RUSIJI! Oglasio se i Putin!

Ruski predsednik je rekao i da je spreman da američkim zvaničnicima prosledi zapisnik sa sastanka američkog predsednika i ruskog ministra, ukoliko će ih to ubediti da tokom sastanka u Vašingtonu nisu pomenute poverljive informacije.

Putinova izjava je podigla sumnju da su možda prilikom tog sastanka Rusi podmetnuli opremu za prisluškivanje u Belu kuću.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.